Diskuze a otázky - je to Pravda dámy

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 21. 12. 2009, 08:03:42 |

Také vás někdy napadlo, co se asi honí v hlavě té krásce, která se na vás culí ze zadní části tramvaje? Anebo na co myslí vaše přítelkyně, když vám ho kouří? Fakt to chcete vědět?


Rozhodně ne na vlast!

Většina žen, i těch nejslušnějších, má obrovskou fantazii. V jejich myšlenkách se dost často objevuje i sex. A ne moc slušné představy. Určitě si nepředstavují to, co s nimi děláte po večerech při svitu svíček. V jejich představách je buď ojíždí několik chlapů najednou, a když ne víc, tak alespoň dva. Často si představují, že jsou spoutané a nemohoucí, že jste k nim hrubí a vezmete si je, aniž by chtěly. Dokazují to různé průzkumy, v nichž ženy přiznaly všechny své pohnutky. Neznamená to ale, že všechno, o čem sní, touží ve skutečnosti zažít na vlastní kůži. Jen si to představují a vzrušuje je to.







Skoro každá žena měla někdy sen o sexu se svou kamarádkou či s jinou ženou. Spousta z nich to v opilosti i zkusila (jiné za střízliva a klidně víckrát). Některé na to ale nemají odvahu. Pár se jich pak bojí, že je něco v nepořádku s jejich orientací. Což je blbost. Ženy jsou zkrátka tak trochu bisexuální a je to naprosto normální.
Chci být tvoje…

Tak polovina žen vám touží říct při sexu „Chci být tvoje děvka!“ A tohle skutečně myslí vážně. Ale neřeknou vám to, protože se stydí a bojí se, jak byste reagovali. A Když jí vy o totéž požádáte, bude si myslet, že jste obyčejný úchyl...

Máte iluze o orálu? Když vám to ženy dělají pusou, přemýšlí o vašem ochlupení, o tom, kolik centimetrů se jim ještě vejde do pusy, aniž by to vyvolalo zvracecí reflex, o tom, že máte obličej stažený do opravdu legrační grimasy…






Když jim vjedete rukou do vlasů a začnete je cuchat, nenávidí vás, protože jim pak budou elektrizovat vlasy. Ale žádná vám neřekne, abyste toho nechali. Takže tímto prosíme za všechny: necuchejte nás! Nám se líbí, když nás chytnete za vlasy, ale ne když nás cucháte. Někdy ji chytíte za hlavu oběma rukama (ruce máte přes uši) a ona si v tu chvíli řekne, že ji držíte jak hrnec s polívkou. Fakt.
Kdy už proboha…

Dost často si ženy také říkají „Kdy už proboha bude?!“ Ne že by je to nebavilo dělat druhou hodinu v kuse, no – vlastně někdy nebaví… Občas při tom dokonce myslíme na to, co musíme druhý den zařídit, co nakoupit na neděli a že je potřeba vyprat povlečení. Je to podobné jako když muži v akci řeší, zda Sparta prohrává nebo vyhrává. Někdy ženy dokonce napadne, kolik lidí v tu chvíli někde jinde na světě dělá to samé, co vy dva. Možná existují i takové, které si představují Brada Pitta nebo jiného fešáka v pozici, již právě zabíráte vy – ale spíš v ní vidí svého šéfa, mladšího kolegu z práce nebo někoho úplně neznámého.
Prostě nevypočitatelné







Když se blíží orgasmus, řešíme, jestli něco říkat anebo jen vzdychat a jak moc nahlas. Potom říkáme, že takhle skvěle nám to ještě nikdo neudělal. Zpravidla každému. Typická jsou slova „To bylo úúúžasnýýý!“ Někdy to fakt úžasný bylo, ale to zpravidla neříkáme nic, jen ležíme a vychutnáváme si to. Většinu žen láká vědět, jaké to je, když jim to chlap dělá do zadečku. K tomu, aby to zkusily, se jich však odhodlá jen málo. Co se týče skupinového sexu, bandage, fistingu, pissu a podobných extrémů – i na ty ženy občas myslí. Některým možná ani nepřijdou tak moc nechutné. Zkoušet je ale obvykle nehodlají.

A to hlavní nakonec: většina žen vůbec nepotřebuje, abyste měli velký penis! Záleží na šířce, ne na délce. A když je příliš dlouhý, bolí to. Aby bylo jasné, jsme dobré herečky. Všechny. Přesto se často stydíme. Málokterá vám řekne, jak to máte dělat správně. Většina chlapů to neumí pořádně dělat jazykem a pusou. Fakticky většina. A nikdy se to nedozví, protože jim to žádná žena neřekne. A žádná neřekne, že jste v posteli fakt dřevo. Někdy to však prozradí své kamarádce, a nejen jí. Jo – a díváme se vám na zadek! Taky na poklopec. Ale to asi víte. Ženy jsou prostě nevypočitatelné. A to už vůbec nemluvíme o tom, že jejich názory se mění jako ponožky, ba častěji…

reagovat

V diskuzi je 1 příspěvek a shlédlo ji 448 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 21. 12. 2009, 08:31:41

souhlasim, a jeste bych dodal, ze jen proste objeti je fascinujici. Proste se jen pritulit, zjistit jako ma plet na krku, to bohate staci !1387!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

představapravdaženačásthlavatramvajvečerfantazievlastsexvětšinaalespkráskamyšlenkasvíčkapřítelkyněchlapdáma

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑