Diskuze a otázky - Jak žít v bohatství?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 30. 09. 2021, 07:05:39 |

Naše konzumní civilizace je postavená na tom abychom všichni žili v bohatství, jenže většina lidí žije v bídě! Kde je zakopaný pes? Nejde dobře sloužit mnoha pánům, není blázen ten, co by se dokázal zavděčit všem bláznům. Sociální populistická ideologie je začarovaný kruh, ve kterém se točí konzumní společnost už mnoho tisíciletí, je třeba pochopit to že nemůžeme zalévat plevel a krmit parazity! Dobrotu si musí každý zasloužit, protekce je luxus, který si už nemůžeme dovolit, ryba smrdí od hlavy, o tom to zde všude je. Plýtváme hodnotami a časem, následkem je to že jsme chudí!

Ekonomka je o tom že nebudeme plýtvat hodnotami a časem, abychom dosáhli toho, že už nebudeme plýtvat hodnotami a časem tak budeme muset nahradit lidi za počítače, vše se dneska optimalizuje a automatizuje, proč by zde nemohl být robot prezident který bude vyznamenávat roboty! Lidi budou existovat jenom ve virtuální realitě, na fyzickou práci zde budou jenom stroje a roboti, nejprve začal člověk využívat na práci ochočená zvířata, a tak jako jsme ochočili zvířata, aby nám sloužila tak musíme ochočit i stroje a roboty, aby nám sloužili, bohatství je tam kde je pán, který má mnoho sluhů, udělat z lidí sluhy to nefunguje, protože sluhové budou nespokojení s tím, že jsou chudí!

Po velmi dlouhé době jsem se rozhodl projet na horském kole, najednou mi došlo to, že vše je o využití toho, co nám ulehčí život, máme k dispozici mnohé, co nám může ulehčit život a jde o to vše optimalizovat tak abychom mohli všichni žít v bohatství na věčné digitální časy. Naše genetické tělo do moderní digitální společnosti nepatří a je třeba jej nahradit za počítač který bude malý a spolehlivý, pomocí čipu v hlavě se naskenují naše vědomosti a uloží se do počítače, počítač se umístí do centrálního GVKB mozku lidstva a zde bude mít na starosti testování a kontrolování složitých systémů.

Naše lidská genetická těla eliminujeme, protože už je nebudeme k ničemu potřebovat, jako operační systém pro všechny počítače, ve kterých budeme existovat se použije Windows 12, který přijde do distribuce asi v roce 2030, v současnosti přichází do distribuce Windows 11, každý operační systém je zde dočasně, trvale zde jsou jenom změny, mnohé změny se obtížně realizují, protože veliké systémy mají i velikou setrvačnost! Je snadné u něčeho změnit povrch a je těžké změnit to co je pod povrchem, pod povrchem je zde příčina a následek, taky zde jsou protiklady, mezi kterými je napětí.
!54!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 215 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑