Diskuze a otázky - jak udělat kuře?
úvodní strana | aktualizovat | dolů
V diskuzi je 37 příspěvků a shlédlo ji 1590 uživatelů .
uživatel eliminován | 15. 07. 2009, 14:37:15
a nebo luxusní mnamka:Do pekacku das kureci prsa nakrajena na platky,naklepana das sul,pepr z obou stran,potres horcici a posypes cibuli na kolecka a nalijes na to horky kureci vyvar nebo hovezi z jedne kostky asi Pul litru a zasypes syrem a šup do trouby dokud syr neni na hore zlaty.Opravdu vynikajici mnamka a k tomu brambory,hranolky,krokety atd a tatarku treba nebo jen zeleninovy salatek
gwartass | 15. 07. 2009, 13:36:36 | více příspěvků | napsat uživateli
baculaty_prasatko: to ne, ale obcas si uvarim, abych neumrel hlady, kdyz se mi nechce na jidlo do hospody nebo nemam chut na chleba s necim ;-)
uživatel eliminován | 15. 07. 2009, 13:31:46
Výborné je kuře na zelí kysaném.Dáš do pekáče kysané zelí,osolíš,cukr+cibuly+kmin na to polozis kure osolene s kminem a podlijes vodou.Muzes dat i slaninu a peces v trobě dohromady.Je to luxusni a na konec das papriku na kure,jak skoro bude hotove,at mas kurku.ale lepsi je kure osolit den predem-bude štavnaté.!1304!
gwartass | 15. 07. 2009, 13:26:40 | více příspěvků | napsat uživateli
ja to nakrajim na mensi kousky, okorenim indickym korenim s trochou oleje, necham chvili lezet, nakrajim cibuli, porek a zampiony a pak dam smazit, kdyz je maso ze vsech stran osmazene, pridam tu zeleninu a houby, hodim na to poklicku a necham pridusovat, obcas promicham, zelenina pak pusti vodu, kterou je dobre nechat z vetsi casti odparit a nakonec do toho frknu trochu sojovky a worchestrovky, zamicham, jeste asi minutu necham na ohni pod poklickou a je hotovo.
wWwJanicka | 15. 07. 2009, 13:19:16 | více příspěvků | napsat uživateli
nu řekni slepičce a kohoutkovi !984!
uživatel eliminován | 15. 07. 2009, 13:16:50
zadej si na internetu kuře na 100 způsobů a pak jen vybírej xDDD
uživatel eliminován | 15. 07. 2009, 13:16:25
> Diana.....
tlustá ne ale štíhlej člověk vypadá taky jinak byla to recese ale je v tom i kus pravdy jsem baculka a nestydím se za to (podotýkám že baculka pro mě neznamená synonimum pro nadváhu nebo obezitu)
uživatel eliminován | 15. 07. 2009, 13:12:44
Nevim proc mas takovy nick,nejsi baculata ani tlusta:)..jen holka krev a mliko,jinak vareni ani trosku nerozumim:D
.EwulinQa. | 15. 07. 2009, 13:11:01 | více příspěvků | napsat uživateli
> drck
!1358!!1358!..dobře ty
uživatel eliminován | 15. 07. 2009, 13:10:37
dobrý je, když je marinovaný v omáčce z medu, sojový omáčky a citronu
uživatel eliminován | 15. 07. 2009, 13:09:23
> Nickyy
hele vidíš to je nápad sice mám asi jenom papriku a rajčata možná pár okurek ale zní to dobře to si asi dám !1424!
_katuSSka_ | 15. 07. 2009, 13:08:43 | více příspěvků | napsat uživateli
nwm!811!..mě se neptej, vařit neumím!1107!
Steffy.Keek | 15. 07. 2009, 13:08:20 | více příspěvků | napsat uživateli
Pár zoofilů se nad nadpisem orosilo potem na čele:D:D
uživatel eliminován | 15. 07. 2009, 13:05:26 |
myslím na jakej způsob?
jsem sama doma a už jsem vyzkoušela x možností přípravy kuřecího masa a dneska mi došly nápady- měla jsem restovaný, mexický, á la gyros, s broskví a sýrem, s omáčkou od maggi a dneska fakt už nevím... jsou to prsní řízky a nemám ráda omáčky chtěla bych něco zdravýho a dobrýho ale ne rychlobiftek se solí a pepřem.... neznáte nějakej zajímavej recept?
reagovat