Diskuze a otázky - Jak se zbavit svých chyb?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 2. 03. 2019, 08:17:58 |

!54!
Lidi, dělají chyby, chyby jsou jako náš stín, před kterým nikdo neuteče, logicky je zde toužení to tom, abychom nechybovali a tím si problémy nezpůsobovali? Pokud chybujeme tak to jistě musí mít i svojí příčinu? Vše zde jsou jenom příčiny a následky, akce a reakce, atd. vše je zde hra podle pravidel a pravidla určují ti, co jsou nahoře tak aby se nahoře udrželi co nejdéle je to možné, nikdo si nepodřízne větev, na které sedí jako; celebrita, milionář, ředitel, prezident, podnikatel, ministr, senátor, soudce, atd.
!54!
Mnohdy je zde snaha o to, aby lidi chybovali, díky tomu že se jim chybně přeprogramuje centrální nervový systém, pomocí; pohádek, mytologie, pověr, rituálů, fetišů, symbolů, dogmat, pohádek, umění, módy, reklamy, politiky, náboženství, školství, drog, atd. nikdo za nic nemůže, každý si jenom plní svoje povinnosti. Civilizace se stala továrnou na iluze, a vládnou nám iluzionisté, co tahají ekonomické a sociální zázraky z kouzelného klobouku.
!54!
Kdo nelže a nekrade ten zde žebrákem je, dobrota je žebrota. Naštěstí přichází konečně nová digitální doba, lidi naskenujeme a digitalizujeme, lidská těla eliminujeme a místo lidí zde budou jenom počítače a stroje, robot prezident bude vyznamenávat roboty, člověk to byla jenom evoluční testovací verze a robot to bude finální verze, která nechybuje, nejsou lidi tak zde nejsou chyby.
!54!
Co bylo, to bylo, dneska jsi nahoře a zítra budeš dole, evoluce to je jako burza, jisté akcie nesou minimální zisk a veliký zisk nesou jenom velmi rizikové akcie, strach z rizika má za následek bídu a zaostalost, všeho zkuste a dobrého se držte. Všechny lidské organizace jsou zločineckými organizacemi, protože dobrota je žebrota, největší zločineckou organizací jsou státy a nadnárodní korporace, malé zločince popravujeme a velikým zločincům; armáda, policie, soudy, byrokracie, atd. bezpečnost a jistoty zde zajišťuje, co je dovoleno velikým zločincům, to je zakázáno malým zločincům, kariéristické závody dělají z egoistů psychopaty a devianty.
!54!

reagovat

Jak se zbavit svých chyb?

V anketě hlasovalo celkem 1 uživatel

V diskuzi jsou 4 příspěvky a shlédlo ji 442 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 3. 03. 2019, 19:38:30

chybou tedy bude zbavovat se chyb, nechat si ty původní !1278!

uživatel eliminován | 3. 03. 2019, 16:35:17

> Thomikayra
Takový je život
!11!

Thomikayra

Thomikayra | 2. 03. 2019, 18:05:20 | více příspěvků | napsat uživateli

Zbavíš se jedné, narodí se druhá. Chyby jsou jako hmyz

uživatel eliminován | 2. 03. 2019, 09:05:32

je dobré znát své chyby (nejen těch druhých) a nesnažit se jich zbavit, protože to je pro nás charakteristické. Spíš bychom se měli snažit je nějak minimalizovat. Druzí by nás měli přijímat takové, tací jsme. A my bychom měli tolerovat chyby ostatních. Z tygra kotě neuděláš


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑