Diskuze a otázky - Jak se stát na internetu profesionálem

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 2. 05. 2019, 06:29:29 |

!54!
Profesionalita je jako sport, musíte být lepší než je konkurence jinak nebudete profesionálem, jak si to uděláte takové to i máte, bez práce nejsou koláče o tom je to jak se stát na internetu profesionálem. Nejčastější chybou všech co se chtějí stát na internetu profesionálem je naivita, kdy věříte slibům o tom, že se stane snadno a rychle zázrak.
Lidi vyrůstají jako stromy v lese, a proto jsou naivní, a tak se z nich nestanou na internetu nikdy profesionálové, základem profesionality je poznat svoje schopnosti a možnosti, každý člověk je originál a tak je v něčem lepší než ostatní, a díky tomu má proti ostatním konkurenční výhodu.
Je třeba vědět co je pro nás správné, myslet znamená chybovat a tím si problémy způsobovat. Profesionál změří a zváží vše správně, naše inteligence je o porovnávání a tak neustále něco měříme a vážíme, zde se dostáváme k problému s chybováním, amatéři dělají chyby a nedokážou se většinou ze svých chyb poučit a tak chyby opakují tak dlouho až zle skončí. Vše je zde o tom mít tajemství, díky kterému jste profesionál, pokud je tajemství prozrazeno tak následkem je krize.
Věda a technika lidem prozradila mnoho tajemství a následkem je krize u náboženství a politiky, ti co jsou nahoře jako autority, to jsou jenom paraziti, co se vydávají za; prezidenty, ministry, senátory, poslance, diplomaty, ředitele, politiky, podnikatele, obchodníky, kněze, rabína, guru, mesiáše, papeže, dalajlámu, proroka, vůdce, kouče, administrátory, celebrity, milionáře, atd. vše co končí na ismus (feudalismus, kapitalismus, socialismus, nacismus) to je dogmatická ideologie, která na lidech egoisticky parazituje.
Klasické svaté dogma, je rozdělení lidí na ty co jsou nahoře, a ty co jsou dole, pro ty co jsou nahoře, je zde ráj a pro ty co jsou dole je zde očistec, následkem je víra v osud, a tato víra dělá z lidí psychické ubožáky, co kouří cigarety a pijí slivovici. Vše je o tom jaký máte cíl, cíl je jako výstup na vysokou horu, pokud vás na vysokou horu vyveze lanovka, tak dosažení takového cíle nemá žádnou hodnotu. Internet je plný výstupů, kde vás na vrchol vyveze levně a rychle lanovka, rychle nabyl a rychle pozbyl! Všeho zkus a dobrého se drž, o tom je cesta k profesionalitě na internetu.
!54!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 156 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑