Diskuze a otázky - jak na?...

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 4. 11. 2008, 18:35:12 |

opékání buřtu?? !299! !299!xD..JAKYM ZPUSOBEM JE OPEKATE !802! !1107!

reagovat

V diskuzi je 23 příspěvků a shlédlo ji 531 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 4. 11. 2008, 19:30:16

napichnu na klacek,pul hodiny trva nez udelam ohen,pak si je fotim ty parky a nakonec opecu a snim!967!

uživatel eliminován | 4. 11. 2008, 18:46:35

určitě bych začal přípravou nástroje na který se později napíchne buřta...
Tento nástroj se dá zhotovit např.: větev, železný proutek, či koupit přímo nástroj na to určený...
Nástroj už máme, ted přichází příprava buřtu jako takového....
Buřta uchopíme levou či pravou rukou a po obvodu uděláme pomocí ostrého nože zářezy hluboké asi 1-6 milimetru...záleží samozřejmě na tlouštce buřtu..
Po zhotovení zářezů na buřtíku uchopíme buřt a do druhé ruky uchopíme nástroj na opékání buřtů a napíchneme buřta...
Doporučoval bych velkou opatrnost při tomto zákroku, né každý je tak zdatný..
Buřt, který je napíchnut na nástroji, přiblížíme nad plameny ohně a pomalu obracíme nad plamenem dokud se krásně nevybarví ...
Po vybarvení opatrně sundáme z nástroje ( pozor bude horký ) a začneme z lehka konzumovat....muže se použít k buřtu např.: kečup, hořčice.....dle chuti
Samozřejmě nezapomínejte na pečivo!
Dobrou chut

uživatel eliminován | 4. 11. 2008, 18:43:50

napichnu na klacek a opikam porad dokola ne!811!

uživatel eliminován | 4. 11. 2008, 18:42:20

v klidečku a v pohode si najdu palicu tu si ořežu.. nařiznu si špekašek a ubalim si špeka.. pak se pohodlne posadim a čumim jak me mili špekaček pada do ohnište v klidu vstanu a kurevsky rozkopu ohnište tak ža omilem zapalim vedlejši barak a pak si pohodlne a klidne sednu a počkam aš tam nekdo uhoři a v klidu si uřiznu z dotyčneho pořadny flaak masa a v klidu se nažeru!1187!

uživatel eliminován | 4. 11. 2008, 18:41:41

> _Nikolkaa5_
!2! už jsi ho někdy měla v troubě?

uživatel eliminován | 4. 11. 2008, 18:40:37

> PRASIVINA
super!670!

uživatel eliminován | 4. 11. 2008, 18:40:24

> REBEL-18
ja nejsem tk blbá!299!

uživatel eliminován | 4. 11. 2008, 18:40:07

lol...niki niki....no ja si vetsinou k nekomu prisednu, burt mu jaksi zmizi a ja zmizim s nim!536!takze nic opikat nemusim!843!

uživatel eliminován | 4. 11. 2008, 18:39:43

> iw24
!2!!2!tak tak..mno ikdyž je naivní čekaat,že 14 letá zakladatelka diskuze to pochopí:D

uživatel eliminován | 4. 11. 2008, 18:39:35

Taky neviiim!967!!923!

uživatel eliminován | 4. 11. 2008, 18:39:28

první prohřát nad ohněm a pak očernit !11!

iw24

iw24 | 4. 11. 2008, 18:38:53 | více příspěvků | napsat uživateli

!2!> REBEL-18
střízlivým to dojde hned, co?

uživatel eliminován | 4. 11. 2008, 18:38:42

_Nikolkaa5_:
To víš originalita musí bejt!1358!musíš bejt jak se řiká IN!1358!

uživatel eliminován | 4. 11. 2008, 18:38:13

opiju ženskou na disce,strčím jí to do její vyhřáté trouby a pak když to vytáhnu teče z toho i šťáva,tak je to hezky propečené asik!11!

uživatel eliminován | 4. 11. 2008, 18:37:53

asi buřtovim!633!

uživatel eliminován | 4. 11. 2008, 18:37:45

!780!!1370!

iw24

iw24 | 4. 11. 2008, 18:37:44 | více příspěvků | napsat uživateli

!2!napíchneš na klacek a pomalu otáčet nad plamínkem

uživatel eliminován | 4. 11. 2008, 18:37:25

> Rea94
krása!1107!!2!

uživatel eliminován | 4. 11. 2008, 18:37:20

neopekam,rovnou jim syrove !2!

uživatel eliminován | 4. 11. 2008, 18:37:17

opiju ženskou na disce,strčím jí to do její vyhřáté trouby a pak když to vytáhnu teče z toho i šťáva,tak je to hezky propečené asik!2!!2!!2!

uživatel eliminován | 4. 11. 2008, 18:37:03

Tradičním!1195!!1195!

uživatel eliminován | 4. 11. 2008, 18:37:02

normálně nabodnu na vidličku a dám to na minutku na plynový sporák

uživatel eliminován | 4. 11. 2008, 18:36:34

Poleju benzínem,hodim do ohniště a uteču!1358!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

opékánízpůsobbuřt

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑