Diskuze a otázky - Jak bude vypadat budoucnost na globálním pracovním trhu?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 15. 10. 2022, 13:43:40 |

Vývoj směřuje jednoznačně k automatizaci a optimalizaci, to, co dříve trvalo měsíc to je dneska hotové za sekundu, načítání stránky dneska průměrně trvá několik sekund, v budoucnosti bude načtení stránky okamžité s nulovým časem načtení! Nebudeme už používat notebooky a telefony, bude zde bezdrátové napojení na mozek s velikou rychlostí a toto napojení bude všude na světě. Na namáhavou špinavou práci budou jenom autonomní roboti, lidská psychická práce bude velmi drahá.

Naší prací se bude neustále učit novému, škola života nebude mít dovolenou ani prázdniny. Nebudeme se učit teorie, budeme se učit jenom praxí a při učení budeme využívat umělou inteligenci a virtuální realitu, každý se bude na něco úzce specializovat od narození od smrti, nebude zde žádné přeškolování na jinou specializaci. Nebudou zde už peníze ani soukromé vlastnictví místo kapitalismu zde bude komunismus. Základem nové doby bude lidové heslo, myslet znamená hovno vědět!

Nebudeme už ke komunikaci mezi sebou používat angličtinu nebo češtinu, budeme spolu komunikovat pomocí digitalizovaných dat optimalizovaných pro rychlou a bezpečnou komunikaci. O naše sny se postará umělá inteligence, a tak budou pro nás sny příjemně stráveným časem odpočinku. Nebudeme se už rozmnožovat pomocí sexu, rozmnožování bude pomocí továren na produkci dokonalých genetických lidí s dlouhou zárukou. Dojde k revoluci i u dopravy která bude; rychlá, bezpečná, pohodlná atd. cesta kolem světa bude trvat jenom jednu sekundu, protože budeme cestovat digitálně optickým kabelem.

reagovat

V diskuzi jsou 4 příspěvky a shlédlo ji 455 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 16. 10. 2022, 06:09:02

1

Proč nenabízím lidem a společnostem správné řešení, díky kterému by vše optimálně fungovalo.

2

Každé správné řešení chyb, které děláme vyžaduje hodně času, a to se lidem a společnostem nelíbí, a tak moje řešení odmítají.

3

Populární jsou jenom rychlá řešení problémů pomocí trestu a odměny, jenže tato řešení jsou povrchní, a tak fungují jenom krátkou dobu.

4

Válka nebo inflace jsou rychlá povrchní řešení krize, ale tím se dostáváme do začarovaného kruhu problémů, na které není řešení.

5

Problémem naší civilizace jsou levné kopie, které nahrazují drahé originály, z dálky vypadá kopie jako originál, a tak jsme oklamáni a tím chybujeme.

6

Praxe je originál a teorie je kopie, proč jsme nahradili praxi za teorie to je zásadní otázka?

7

Příčinou je strach z praxe, máme z mnohého strach, a tak se z nás všech stali ovce co poslouchají pastýře a tím máme psychické problémy.

8

Ovce mají strach, a proto jim nejde pomoci, strach z nového to je psychická klec, kterou se bojí ovce opustit, protože se v kleci cítí v bezpečí.

9

Pokud jednu klec opustíte tak se ocitnete okamžitě v jiné kleci, je to jako když po výpovědi nastoupíte do nového zaměstnání, kde se z vás zase stane ovce.

10

Musíte vydělávat peníze, protože bez peněz v civilizaci nejde žít, je to velmi chytře vymyšlená ekonomická klec! 

Vita1971

Vita1971 | 15. 10. 2022, 15:04:10 | více příspěvků | napsat uživateli

> Postmaster Táhni do prdele Azazeli na adrese Jakobiho 326, Praha... demente

uživatel eliminován | 15. 10. 2022, 14:37:28

Náhrada telefonů za notebooky bude spojená s brýlemi pro virtuální realitu, nasadíte si virtuální brýle napojené bezdrátově na váš telefon a budete moci pracovat na internetu jako jste byli zvyklí pracovat na notebooku dneska. Tak jako zanikli DVD mechaniky v počítačích tak za evolučně krátkou dobu zaniknou i notebooky, klasické veliké počítače zůstanou jenom pro to, aby umožňovali funkčnost internetu a virtuální reality.

Vše směřuje k mobilitě, kdy nám virtuální brýle umožní v přeplněné hromadné dopravě využívat internet tak jako bychom byli v kanceláři. Příchod virtuální reality eliminuje internet tak jak jej dneska známe, vznikne zcela nový internet propojený s virtuální realitou. Nový internet bude spojený s umělou inteligencí, která vám ušetří čas a problémy, skončí problémy s pitomou reklamou, která se snaží z nás udělat pitomce.

Vita1971

Vita1971 | 15. 10. 2022, 14:22:03 | více příspěvků | napsat uživateli

> Postmaster Azazeli, běž už do prdele, jsi už na Libku trapnej, demente na psychotrpních látkách, beznohý psychopate co sedíš pořád u počítače!!!!!!!!!!!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

prácebudoucnoststránkanapojeníautomatizacetelefonvývojrobotrychlostneustnačítánícasusmozekoptimalizacehotovénotebooksekundtrhdráhadrivesvětměsíc

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑