Diskuze a otázky - izionářský systematik

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 26. 05. 2019, 14:41:42 |

Ano, já jsem
To co bylo, nezměníme, to co je, tím žijeme, o tom co bude nic nevíme, vše je v evolučním pohybu a tak nové neustále nahrazuje staré, často se to co je staré, brání mnoho tomu, aby bylo nahrazeno novým, i když už to co je staré, není kompatibilní s tím, co je nové. Podívejme se třeba na staré informace a staré programy jak se brání nahrazení za nové informace a nové programy, prý je to škoda vyhodit když to může ještě sloužit?

Na internetu je stránka Zpovědnice, která byla programově a informačně zastaralá už v době svého vzniku v roce 2002, ideální by bylo u této stránky přejít na moderní redakční systém Drupal. Drupal je softwarový systém pro správu obsahu. Umožňuje tvorbu internetových časopisů, blogů, internetových obchodů a jiných komplexních systémů. Je naprogramován v jazyce PHP. Oficiálně podporovanými databázemi v Drupalu jsou relační databáze MySQL a PostgreSQL a od verze 7 i SQLite. Pomocí rozšiřujících modulů je možné používat další typy databází MSSQL, Oracle, MongoDB.

Drupal je postaven modulárním způsobem a udává jako svou filozofii přehlednost kódu a otevřenost API. Moduly, které jsou k dispozici na stránkách Drupalu, rozšiřují jeho funkčnost do oblastí, jako jsou komerce a vzdělávání. K dispozici jsou i různé distribuce, připravené balíčky s předem definovanou funkcionalitou a již nachystanými doplňkovými moduly a tématy vzhledu. Počínaje Drupalem 8 došlo v jeho kódu k přechodu na komponenty PHP frameworku Symfony.

Změnil se rovněž šablonovací systém pro tvorbu témat vzhledu, používán je Twig. Pokud na něco máte optimální systém, tak máte proti konkurenci výhodu, v tomto konzumním systému, je vše o tom mít na něco optimální systém, a nedělat to zaostale. Podívejme se na ty, co nám zde v EU vládnou pomocí politiky a ekonomiky, mají na vše optimální moderní systém, díky kterému se brzo budeme mít lépe než lidi co žijí ve Švýcarsku? Nebo jsou na tom stejně jako ubohá stránka Zpovědnice, kde je starý špatný redakční systém?

reagovat

V diskuzi je 1 příspěvek a shlédlo ji 957 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 26. 05. 2019, 14:44:55

Oprava názvu
!11!Ano, já jsem vizionářský systematik!11!
!31!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

informaceprogramnahrazeníškodamúzapohybinternetsystematik

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑