Diskuze a otázky - Internet je o popularitě

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 27. 10. 2022, 08:40:48 |

Pokud dáte na internet; data, informace, programy, multimédia atd. tak potřebujete popularitu abyste měli z vaší práce užitek, popularita na internetu je podobná sportu, kde je úspěch založen na tom, že ostatní jsou neúspěšní. Můžete mít na internetu mnoho let stránku s dobrou doménou, která je; hezká, rychlá, optimální, užitečná atd. jenže bez popularity budete mít trvale malou návštěvnost, a tak nebudete mít z vaší psychické práce užitek!

Zde platí, jak si to uděláš takové to máš, vše zde jsou příčiny a jejich následky, můžete si i zaplatit reklamu, otázkou je a vyplatí se vám drahá reklama nebo to jsou peníze vyhozené z okna? Reklama se vyplatí jenom organizacím a podnikům, náklady na reklamu si odečtou z daní! Internet je jako počasí, které se nečekaně mění, a tak jistota zde logicky v mnohém není.

Dosažení popularity není snadné a rychlé je to hra o návštěvnost, v mnohém se to podobá investicím na burze, jisté investice nesou minimální zisk a nejisté investice mohou přinést veliké ztráty nebo veliký zisk to záleží na situaci. Jakmile je něco na internetu populární tak okamžitě vznikne konkurence, která po určité době eliminuje to, co je populární, každý úspěch je na internetu dočasně!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 61 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑