Diskuze a otázky - Inteligence to je informace a program

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 14. 12. 2021, 12:58:28 |

Neustále se programátoři snaží marně o naprogramování umělé inteligence, ve skutečnosti je inteligence iluze vše, co vypadá jako inteligence to je informace a program! Proč programy nejsou inteligentní, a tak si neumí poradit s problémy?

Programy nemají k dispozici správné informace, a tak si neumí poradit s problémy, všimnul jsem si toho, jak se operační systémy pro počítače rychle zvětšují a jak ke svému chodu potřebují větší výkon a více paměti, a o tom je problematika umělé inteligence, budeme muset přesunout informace a programy do velikých centrálních počítačů které budou vytvářet iluzi toho že jsou inteligentní.

Veliký problém nastává s tím, že mnoho informací je uloženo jenom na papíru, nebo nejsou informace optimalizované pro použití ve velikých počítačích, dále je zde strach o bezpečnost uložených informací. Dalším velikým problémem je u informací jejich; kvalita, aktualizace, optimalizace, hodnota atd. tak jako uklízíme byt tak se budeme muset naučit i uklízet informace a eliminovat informační odpad.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 194 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑