Diskuze a otázky - Informační inflace eliminuje protekci a korupci

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 20. 08. 2022, 04:46:41 |

Tak jako ekonomická inflace znehodnocuje peníze a lidskou práci, tak informační inflace eliminuje protekci a korupci, nadbytek vytváří inflaci a nedostatek vytváří deflaci, jsou to příčiny a jejich následky. Informace měli v minulosti velikou hodnotu, protože jsme byli negramotní, a tak jsme informace obtížně získávali.
!905!
S příchodem gramotnosti a digitalizace začala hodnota informací rychle klesat a najednou zde byla informační inflace, to vedlo k zániku náboženství a nebude to trvat evolučně dlouho a zanikne i politika a byrokracie.
!905!
Každý člověk bude pomocí čipu v mozku připojen bezdrátově na virtuální realitu s umělou inteligencí, a tak už nebude potřebovat chodit do školy a nebude potřebovat ani peníze a průkazy.
!905!
Nebudeme tak už potřebovat; internet, telefony, notebooky, knihy, časopisy, televizi, rádio, peníze, soukromé vlastnictví, autorské právo, zákony, normy, pravidla, ideologie, propagandu, cenzuru, reklamu, celebrity atd.
!905!
Bude to restartování naší kulturní civilizace a po tomto globálním velikém restartování bude vše jinak! Skončí rozdělení lidí na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole, konečně zde bude spravedlnost, a tak zvítězí pravda a láska nad lží a nenávistí na věčné digitální časy.

reagovat

V diskuzi jsou 2 příspěvky a shlédlo ji 251 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 21. 08. 2022, 10:58:03

!905!

Vita1971

Vita1971 | 20. 08. 2022, 18:57:17 | více příspěvků | napsat uživateli

> gurubhagavan Táhni psychopate


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

inflaceinformacekorupcehodnotaprotekcenásledekgramotnostminulostnadbyteknedostatekpříčinadigitalizacedeflaciprácezánikpříchodnáboženství

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑