Diskuze a otázky - Inflace je následkem deflace

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 15. 09. 2022, 17:51:48 |

Je to o spotřebním koši, který má tendenci se zvětšovat díky deflaci, nebo zmenšovat díky inflaci, je to celé o přerozdělování zisku, které je správné nebo chybné, těm, co jsou dole se vezmou peníze a dají se těm co jsou nahoře a je jedno, jestli je zde socialismus nebo kapitalismus. Aby se ti, co jsou dole nemohli bránit proti okrádání, tak zde je; policie, byrokracie, soudy, vězení, armáda atd.
!905!
Jde o moderní ekonomické otroctví, kdy otroci mají tak málo peněz z práce, že musí pořád mnoho pracovat, aby nezemřeli hlady nebo jinak. Války v nahotě odhalují to, že pro ty, co jsou nahoře je mnoho miliónů mrtvých jenom statistika, když ale zemře prezident nebo král tak je to tragédie a státní smutek se vyhlašuje. Pokud zde není rovnost tak zde logicky není ani spravedlnost!
!905!
Pokud se chcete stát milionářem tak se musíte zezdola dostat nahoru a udržet se nahoře co nejdéle to jde, je to podobné sportu, kde je veliká konkurence a uspět je obtížné a někdy i nemožné. Dalším problémem jsou nečekané změny, to, co dříve bylo ziskové to brzo bude ztrátové! Příchod digitalizace znamenal mnoho změn a tím i zánik mnoha specializací, brzo dojde k tomu, že přijde umělá inteligence a autonomní roboti.
!905!
Je naivní představa že ten, kdo má vysokou školu se nemusí bát příchodu umělé inteligence a autonomních robotů, představme si to, jak za krátkou evoluční dobu robot prezident vyznamenává roboty a v továrnách pracují jenom roboti. Není na světě takové zaměstnání nebo podnikání, kde by nemohla být nasazená umělá inteligence nebo autonomní roboti.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 60 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑