Diskuze a otázky - Iluze svobody pro ekonomické otroky?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 19. 02. 2019, 23:28:14 |

!54!
Lidi jsou zotročení tělesně i duševně, a tak potřebují iluzi svobody, jinak se psychicky zhroutí, tu iluzi jim může poskytnout; umění, náboženství, politika, reklama, pohádky, léky na deprese, cigarety, alkohol, tvrdé drogy, sex, dobré jídlo, nakupování, dovolená, vysoká funkce, atd. Civilizace je továrna na iluze, iluze jsou jako stín, před kterým v civilizaci nikdo neuteče, každý je pevně uzavřen v kleci z iluzí a tak logicky mezilidské vztahy nemohou fungovat, setkáváme se jenom povrchně a jenom na krátký okamžik to nestačí a nikdo to neřeší, prý takový je život.
!54!
Obrazně je člověk jako most, který se optimálně neopravuje, a tak nečekaně most spadne, nikdo ale za nic nemůže, že ten most nečekaně spadne. Neustále zde dochází k amatérským chybám, díky kterým něco spadne, lidi dělají chyby, protože realitu nahradili iluzemi, já jsem myslel, to je častá výmluva lidí co amatérsky chybují. Už bylo dost lží a krádeží, je třeba začít něco dělat s tím, že jsme otroky konzumního systému, iluze jsou jenom lékem na bolavý zub a my musíme ten bolavý zub konečně vytrhnout, a tím bolavým zubem je to, že místo pravdy a lásky je zde lež a nenávist.
!54!
V okamžiku kdy se společnost rozdělí na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole tak dojde k tomu, že místo pravdy a lásky je zde lež a nenávist, jsou to jenom příčiny a následky, jak si to uděláme takové to i máme, ten kdo zde nic nevlastní, ten nemá svoji vlast a je tak zde cizincem, většinu světového vlastnictví vlastní 3% světového obyvatelstva, jde o lidi, co rozhodují egoisticky o nás bez nás, protože zde mají díky protekci výhody a jistoty, co si nezaslouží. Pokud by mohli demokratické volby zrušit ekonomické otroctví, tak by se demokratické volby okamžitě všude zakázali.
!54!
Politika je jenom divadlo, které dělá z voličů hlupáky, nemůže nám být lépe, když zde není svoboda a rovnost! Je třeba předat moc a bohatství GVKB informační technologii, místo lidí zde budou stroje a GVKB roboti, lidi se pomocí GVKB dotazníků, co budou na internetu, optimálně naskenují, a po naskenování se globálně všechna lidská těla eliminují a recyklují, nejsou lidi, tak nejsou problémy. Informace získané ze skenování lidí využije optimálně GVKB informační technologie k tomu aby zde pravda a láska zvítězila na věčné GVKB časy nad nenávistí a lží, jak si to uděláme takové to i zde budeme mít. Vše je zde jenom o tom že staré nahrazuje nové, člověk to byla evoluční testovací verze zaměstnance, a GVKB robot to je už finální verze zaměstnance, se kterým nejsou žádné problémy.
!54!

reagovat

Iluze svobody pro ekonomické otroky?

V anketě hlasovalo celkem 1 uživatel

V diskuzi je 1 příspěvek a shlédlo ji 536 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 19. 02. 2019, 23:34:29

Co bylo, to bylo....
https://youtu.be/3v9MSSqTXs8
!5!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑