Diskuze a otázky - I ty se můžeš mít líp

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 16. 07. 2022, 09:05:18 |

Podívejme se na to, co rozhoduje o tom, jestli se budeme mít lépe nebo hůře? Největší moc nad námi mají informace a programy, realita to jsou informace, ze kterých vznikají evolučně programy, vše, co je živé to jsou ve skutečnosti naprogramované stroje, i ty jsi naprogramovaný stroj a pokud se chceš mít líp tak cesta je v tom optimalizovat svoje informace a programy tak abys zde byl v něčem nejlepší, nechtěj změnit svět nebo cizí lidi, ale chtěj změnit sebe, to je cesta k tomu, aby ses měl líp.
!905!
Počítej s tím, že tvoje okolí nechce, aby ses měl líp, a tak se bude snažit o to, aby ses nemněl líp, je to celé hra o výhody, abys mohl vyhrávat tak tvoji soupeři musí prohrávat, není možné, aby mohli všichni vyhrát a získat výhody. Mnohdy zjistíš že tvoje šance na to se mít líp jsou nulové, protože tvoji rodiče byli genetičtí ubožáci, co tě vychovali jako psychického ubožáka, prvních deset let života vytváří osud, který je obtížné změnit, ubohé dětství spojené s vírou ve svaté teorie je psychická klec, ze které je v dospělosti obtížné uniknout.
!905!
Dětství to jsou kořeny našeho života, pokud jsou tyto kořeny špatné tak je i náš život špatný, statistika nám odhaluje to, že chudáci mají hodně dětí, o které se nestarají a bohatí lidé mají jedno dítě které rozmazlují, správně by měli mít chudáci jedno dítě a bohatí lidé by měli mít hodně dětí, jenom tak by se eliminovala bída a zaostalost. Zde se dostáváme k tomu, že selhala regulace porodnosti, je třeba začít globálně porodnost regulovat abychom eliminovali bídu a zaostalost, budeme chudé ženy po prvním dítěti sterilizovat jinak to nejde a bohaté ženy budeme v plození dětí podporovat tak aby měli hodně dětí.

reagovat

Kolik dětí bys chtěl mít

V anketě hlasovalo celkem 0 uživatelů

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 93 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑