Diskuze a otázky - http://www.martyr.cz/

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 4. 12. 2007, 17:29:33 |


Spal jsem s ženami za peníze.
Ale dělal jsem to vlastně kvůli ní. A ona se se mnou rozešla.
Pomozte mi, chci jí zpátky! Hlasujte prosím, jestli mi má odpustit.
Hlasovat můžete i na mém blogu martyr.blog.cz.
Karolíno, vrať se mi!!!! Potřebuji tě!!!!

Asi jsem idiot, že se s tímhle příběhem svěřuji zrovna tímto způsobem, ale už vážně nevím jak dál. Musím to ze sebe dostat! A ve skrytu duše si myslím, že by mi to mohlo pomoct abych se stal znova šťastný.
Začalo to úplně nevinně v tramvaji, když jsem jel ze školy domů. Viděl jsem ji tam a já věděl, že se jí taky líbím. Proto jsem si řekl, že když za ní nepůjdu, tak jsem naprostý debil a úplná sračka!
Tak jsem šel a kupodivu mi dala svoje číslo. A v tu chvíli to začalo, ještě před první pusou jsem zvládli stvovky esemesek. A po prvním pořádném radne jsem volal jako šílenec, jelikož jsem nemohl vydržet ani minutu bez jejího nádherného hlásku. Chtěl jsem s ní trávit každou minutu a jelikož to nešlo normálně, tak jsem s ní alespoň musel telefonovat a to každý den alespoň tři hodiny. Nemyslím, že jsem romantik, ale byl jsem šíleně zamilovaný (teda ještě pořád jsem). Když jsme si spolu povídali, tak jsem měl pocit, že jsem na nějaké droze. Prostě jsem se vznášel blahem.
Jenomže za měsíc přišla tvrdá rána a já se ocitl na zemi! Vůbec mě nenapadlo, že volám do jiný sítě! Ty peníze, co po mně chtěly na faktuře jsem nikdy neviděl ani pohromadě. KDE MÁM VZÍT JAKO STUDENT SKORO 30 TISÍC? Jí jsem to neřekl, jelikož jsem ani nemohl, abych nevypadal jako chudák, co jí nemuže ani zavolat.
Řekl jsem si, že ty prachy seženu za každou cenu, jelikož jsem o ní nemohl přijít! Zkoušel jsem cokoliv, ale bylo to jenom malé mrňky, co by nestačili ani na obživu mého psa L.
Pak už mne ze zoufalství napadlo, a to byla ta největší kravina mého života, že půjdu dělat gigola!!!!??? No a nějakou náhodou mi to vyšlo, i když jsem musel být v té "agentuře" rudý až na prdeli. Nejspíše zrovna takového vola potřebovali.
Asi dva měsíce jsem tam tajně dělal, něco za co se dost stydím, jenomže to už nikdy nevrátím! Přitom se mi to dařilo před ní tajit. Fakturu za mobil se mi povedlo zaplatit už po třetí upomínce a když jsem si říkal, že je všechno za mnou a už budu čistý, tak se to najednou někde DOMÁKLA! Je asi blbost ji vysvětlovat, že jsem to všechno dělal z lásky k ní. Ona se se mnou natvrdo rozešla a tohle jsem já nezvládl a neunesl. Neměl jsem ani zdání, co to se mnou provede. Raději ani nebudu říkat na co všechno jsem v tu chvíly myslel.
Kámoši říkali, neblbni, to za chvili přejde. Jenomže se pletli. Nepřešlo to, jsem na ní totálně zavislí. Dříve bych nevěřil, že bych mohl brečet! Zkoušl jsem ji volat, ale nezvedá mi to a nebo má vypnutý telefon. Když ji někdy vidím, tak mne ignoruje a nenechá mě s ní promluvit.
Proto jsem se rozhodl udělat tuhle šílenou věc a zeptat se vás, co si o tom myslíte. Prosím hlasujte o tom jestli jsem v právu já nebo ona. Když si budete myslet že já, tak ji možná získám zpět a můj život bude mít znovu smysl. A pokud rozhodnete, že ona, tak si to aspoň vyžeru až do dna.
Martyr


reagovat

je to magor?

V anketě hlasovalo celkem 2 uživatelů

V diskuzi je 5 příspěvků a shlédlo ji 806 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 4. 12. 2007, 18:08:41

nece se mi to cist ale chyb se delaji ab y se clovek poucil a kdyz se spoucil pak ti drzim palec

uživatel eliminován | 4. 12. 2007, 17:47:03

!1273!

uživatel eliminován | 4. 12. 2007, 17:37:39

!703!!703!!703!

uživatel eliminován | 4. 12. 2007, 17:33:30

nejake hlasovani ji snad nepresvedci ne !780!

uživatel eliminován | 4. 12. 2007, 17:30:11

!1273!!1273!!1273!!1273!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

blogženadušepenízeidiotskrytkarolínotramvajmartyrpříběhzpůsob

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑