Diskuze a otázky - Horoskop pro osobu narozenou mezi 27.lednem 1990 až 14.února 1991

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 26. 08. 2008, 20:07:32 |

Jde o osobu bystrou, silnou, neklidnou a nestálou. Miluje svět, ve kterém se stále něco děje a proto i kolem ní je stále rušno. Je nezávislé povahy, a ve velmi raném věku se postaví na vlastní nohy, a i když se zdá dobrodružná a lehkomyslná, má svůj rozum a umí přesně odhadnout, jak zacházet s penězi a se vším, čeho dosáhne.
Je sobecká, ale tento rys se netýká materiálních hodnot a financí, ale jde o osobní svobodu a čas, o který se nerada dává okrádat planým řečněním, nebo nudnou a zbytečnou prací. Jde o schopnou osobu a úkolu, který ji baví, dá víc, než je třeba. Kdyby měla pracovat s pocitem, že na ní někdo dohlíží, rychle ochabne nebo odejde. Kdo chce s touto osobou vyjít, musí věřit v její schopnosti a také tomu, že dodrží, co slíbí, ale předepsát ji pracovní dobu nebo postupy, by poškodilo by obě strany a výsledek.
Umí se zaměřit na své cíle a na své štěstí, a pokud bude mít někdo stejné záměry, nikdy mu nebude překážet a bránit v úspěchu. Ale pomalost nebo nechápavost svého protějšku ji dokáže silně popudit. Doopravdy se ale zlobí jen tehdy, když má kvůli tomu ztrácet svůj drahocenný čas.
Má důvtip a je příjemným a hovorným společníkem se svým neopakovatelným šarmem a humorem. Její neklid se promítá i do milostných vztahů. Dokáže se rychle zamilovat, brzy potom znovu atd. Tento rys si zachová do pozdního věku.
Má dobře vyvinuté instinkty a dovede se elegantně vyhnout nebezpečí.Její bystrý rozum ji umožní velmi náročné improvizace i v situacích, které by pro jiné byly ztracené. Jde o člověka náhlých nápadů a bystrých reakcí, dokáže stihnout několik akcí najednou a zvládnout bez problémů. Zdeptat ji dokáže jen nečinnost, to je pak schopna různých neuvážených činů. Snese všechno, kromě nudy, a lidé, kteří se chtějí k ní připojit, musí mít její tempo, jinak budou pro ní ohlávkou, které se rychle zbaví. Má ráda efektní oblečení, divadlo a sport i hodně přátel a také zkušenosti, aby na ně nespoléhala. Přes prudkost své povahy řeší své problémy mírumilovně a s nadhledem.
S vytrvalostí jsi na štíru, zato umí zapnout naplno svou šikovnost a soustředění, aby její dílo mělo úroveň.

reagovat

Jak tě vystihuje horoskop?

V anketě hlasovalo celkem 2 uživatelé

V diskuzi jsou 4 příspěvky a shlédlo ji 388 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 6. 07. 2009, 09:45:42

ani sem to nečetla je to moc dlouhy

uživatel eliminován | 26. 08. 2008, 20:25:14

Hlasoval nekdo, ani nerek ani bu...!27!

uživatel eliminován | 26. 08. 2008, 20:17:28

!24!!24!!24!

uživatel eliminován | 26. 08. 2008, 20:08:23

!5!!5!!5!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

osobasvobodahodnotapenízečasdějúnorfinancesvětvěkvešřečněníhoroskoprozumledenryspovaha

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑