Diskuze a otázky - Horčice
úvodní strana | aktualizovat | dolů
V diskuzi je 51 příspěvků a shlédlo ji 756 uživatelů .
uživatel eliminován | 30. 08. 2010, 10:30:46
nevšimla :D me pali vzdycky micham k tomu cili papricky :P
uživatel eliminován | 30. 08. 2010, 10:09:57
No jo, nesmíš ji nechat v té ledničce otevřenou - ta voda pak vážně nepálí !2!
uživatel eliminován | 30. 08. 2010, 04:55:48
noo nevím nevím...ale tak jestli ti chutná...proti gustu... :DD
uživatel eliminován | 30. 08. 2010, 04:48:35
> IceVirago
nene, dyt jsem jí ted ochutnala a dobrá :D :D
uživatel eliminován | 30. 08. 2010, 04:47:49
> SSBN plnotučnou nepoužívám na nic... francouzskou a dijonskou jsem jen vyzkoušela... ale kremžkou můžu i na chleba..k párkům...na nakládání masa...
SSBN | 30. 08. 2010, 04:38:56 | více příspěvků | napsat uživateli
> IceVirago ano, pro ty, co se spokojí s jedoduchostí a nepotřebují vymýšlet neco francouzského, tak ano. lepší než plnotučná, což je jen posřasný olej ochucený zbytky hořčičného semene.
uživatel eliminován | 30. 08. 2010, 04:33:04
na hořčici je zajímavé hlavně to, že se nemůže nikdy zkazit, viděli jste někdy plesnivou hořčici? Vyschlou ano, ale plesnivou nikdy. Děje se to díky roztoku kyseliny benzoové, který se přidává jako konzervant.!1363!
uživatel eliminován | 30. 08. 2010, 04:19:00
> Mademoiselle... ty vole.... :DDDDDD tak na tohle bych odvahu nenašla... :DDD
uživatel eliminován | 30. 08. 2010, 03:59:44
> IceVirago
Já se šla podivat do ledničky teda a 2. 6. 2009 a ochutnala a je dobrá :D
uživatel eliminován | 30. 08. 2010, 03:56:21
> Mademoiselle... noo hele já jsem sice celkově celkem důvěřivá osoba, ale tohle ti fakt nevěřím...!2!
uživatel eliminován | 30. 08. 2010, 03:45:05
Nevšimla jsem si. Mám jí v ledničce tak rok a furt je stejná !973!
uživatel eliminován | 30. 08. 2010, 03:31:31
> Devilian jalapeňos jsou luxusní ...!11!
> SSBN kremžská je prostě bezkonkurenční...!11!
uživatel eliminován | 30. 08. 2010, 02:52:06
> cra7sh hmmm nebo takhle stejčíček...na zeleným pepříku ...mňami mňam...!11!
uživatel eliminován | 30. 08. 2010, 02:14:07
Hořčice pálí? A to jsi hulila co?
Až někdy dáš do pusy jalapeňo, tak budeš vědět, co je to ,,pálivé".
uživatel eliminován | 30. 08. 2010, 02:07:07
> PrayingForTheRapture no to jo pak te boli prdel jak by ti tam nekdo neco strcil:D
uživatel eliminován | 30. 08. 2010, 02:04:32
> cra7sh A ty citlivé ,popálí druhej den pěkně na prdeli !2!
uživatel eliminován | 30. 08. 2010, 02:03:51
> cra7sh a hlavně, když je k ní maďarská klobáska... :DDD
uživatel eliminován | 30. 08. 2010, 02:01:18
takova ta kremzska je dobra protahne poradne ustni,nosni dutiny
Auticko_selfdestruct | 30. 08. 2010, 01:54:13 | více příspěvků | napsat uživateli
jsem si nikdy nevšiml, že ta klasická žlutá plnotučná má být pálivá
Kopretinka.007 | 30. 08. 2010, 00:50:20 | příspěvky uživatele | napsat uživateli
Všimli jste si, že když si koupíte hořčici, tak pálí a po tejdnu co je v ledničce, tak už tolik nepálí? Není to zajímavé? Pojďme o tom diskutovat !299!
reagovat
V anketě hlasovalo celkem 8 uživatelů