Diskuze a otázky - Hodnotu má jenom to, co lze prodat

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 5. 10. 2022, 21:45:23 |

Neustále je zde snaha z nás udělat pitomce abychom investovali čas nebo peníze do něčeho co nejde prodat! Jakou hodnotu má to, co nejde prodat nad tím je se třeba zamyslet. Někdo namítne že jsem lakomec, který vše jenom přepočítává na peníze, nejsem lakomec jsem realista, který vidí vše takové, jaké to opravdu je. Hodnota je u všeho relativní a dočasná, mnohdy musí hodnotu určovat znalec nebo nabídka a poptávka.
!905!
Čas má dost času na to, aby mohl u všeho stanovit objektivní hodnotu, my máme málo času, a tak často hodnotu chybně stanovíme, a tak si nemocného prezidenta zase jako pitomci zvolíme! Představme si kandidáty na prezidenta jako akcie na burze, nikdo nechce přijít o svoje investice na burze díky svojí pitomosti.
!905!
Pořád u lidí platí z díla poznáme tvůrce, jaké dílo mají za sebou kandidáti na prezidenta, vytvořili něco, co je společnosti prospěšné, nebo jenom na společnosti parazitovali díky výhodám které si nezasloužili?
!905!
Slepý nemůže vést slepé o tom je politika která má za následek to, že nefunguje ekonomika, podřezáváme si evolučně větev, na které sedíme, najednou zde bude umělá inteligence a autonomní roboti, práce pro lidi nebude, všichni skončíme v rezervacích a zde se oddělí muži od žen.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 51 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑