Diskuze a otázky - Hermelín
úvodní strana | aktualizovat | dolů
V diskuzi je 40 příspěvků a shlédlo ji 773 uživatelů .
uživatel eliminován | 6. 08. 2009, 10:54:49
miluju hermelííín na wšechny způsoby, nejvíííc asi nakládanej bo smaženeej...dobráá chálka tohle !1034!!948!
uživatel eliminován | 11. 07. 2009, 20:25:43
What_Rudeness jo jestli budes delat napis jestli ti to chutilo ;)
delam same take silene veci ...
uživatel eliminován | 11. 07. 2009, 20:21:53
What_Rudeness jej to je dlouhe doufam ze je to nejak srozumitelne :D
uživatel eliminován | 11. 07. 2009, 20:20:22
What_Rudeness
1) koupíš kulaté rýžové placky
2) placky namočíš (změknou) např. v mléku, vodě, pivu, vínu apod.
3) jednu placku položíš třeba na stůl (talíř)
4) hermelín umístíš doprostřed a zabalíš jako do obálky a obráceně ho dáš na další placku, takto zabalíš do 3 až 4 placcek (na střídačku)
5) mohou se přibalit třeba kolečka šunky nahoru a dolů, nebo bylinky apod.
... musí se dělat ve fritéze!
6) dát na chvilku (min 10min) do ledničky - trošku se to vysuší a placky se slepí. Před fritováním zmáčknout.
dát poslední zabalenou stranou dolů a jenom trošku ponořit do oleje a počkat, až se to zatáhne. Potom ponořit - vynořit (několikrát), bude to nafouklé (ne, nebouchne to :)) a potom ponořit celý. Počkat až to bude křupavé (cca 5-7 minut) nebo dozlatova.
!! NEOBRACET !!
... v případě dotazů jsem k dispozici :D ... když to zabalíš dobře, tak to nepraskne. Mě to nikdy neprasklo a to jsem takto dělala i eidam. Hermelín má potom mnohem lepší chuť, nenatáhne do sebe olej ze smažení. !543!
What_Rudeness | 11. 07. 2009, 20:09:14 | více příspěvků | napsat uživateli
> Tek23.Me
Nic,protože Henry Proper utekl.!499!!764!
uživatel eliminován | 11. 07. 2009, 20:09:02
Ty jo já miluju PEPU!1423! po něm se můžu vždycky umlátit!122! s chllebíčkem....!408! k nakousnutí!1343!
What_Rudeness | 11. 07. 2009, 20:08:48 | více příspěvků | napsat uživateli
> maniska16
Ale no právě.. :D:D!1250!
What_Rudeness | 11. 07. 2009, 20:04:19 | více příspěvků | napsat uživateli
> maniska16
nemluv jo.!1382!!1250!
What_Rudeness | 11. 07. 2009, 20:04:04 | více příspěvků | napsat uživateli
> MissWlcheck
Jak to děláš? :D Nějakej recipe? !1250!
uživatel eliminován | 11. 07. 2009, 20:02:13
ano v ryzove placce je nej nej nej ... neni tak nacucany olejem jak normalka obaleny a super krupavej !543!
!1190!
uživatel eliminován | 11. 07. 2009, 20:01:24
nejlepší je nakládanej nebo se zeleným pepřem teď jsem ho zrovna měla
What_Rudeness | 11. 07. 2009, 20:01:15 | více příspěvků | napsat uživateli
> Enata
Ale my NE! !1281!!1250!
uživatel eliminován | 11. 07. 2009, 20:00:37
Hermelín je nejlepší...Ještě, že ho máme v lednici !1193!
What_Rudeness | 11. 07. 2009, 20:00:41 | více příspěvků | napsat uživateli
No kde žijete?!1250!
Hermelín je základ.!1250!
What_Rudeness | 11. 07. 2009, 19:58:52 | příspěvky uživatele | napsat uživateli
Jíte hermelín? :D Mám děsnou chuť na hermelín a chci hermelín. !1250! !1363!
reagovat
V anketě hlasovalo celkem 28 uživatelů