Diskuze a otázky - Hadamczik KONCIIIII !!

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 24. 02. 2014, 14:54:47 |

Pred chvili to oznamil na radiu Orion.

OUJEEEE.....

pro me stejnej sulin jako Bilek

reagovat

V diskuzi je 54 příspěvků a shlédlo ji 874 uživatelů .

předchozí | 0 | 30 | další

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 25. 02. 2014, 11:19:42

Jinak si sám osobně zcela nemyslím, že je fajn, když "trenérství" převezme někdo z hráčů, navíc ani není kapitánem, ale co má Jarda dělat, když tuhle funkci asi nezastával zcela dobře právě Lojzek? !5! Ne vždycky to vyjde, před čtyřmi lety to vyšlo, když měl v kabině Jarda proslov, ale tam byli zase jiní hráči, kteří to holt vzali.

uživatel eliminován | 25. 02. 2014, 11:15:06

> kulich888
Ivan byl člověk zejména velice charismatický, což tolik není v současném českém trenérském světě nikdo. Hráči ho zkrátka brali, nechali by na ledě duši, páč si s ním rozuměli i jako s člověkem, domnívám se, že Lojza je v tomto směru jeho nechci říct úplný protipól, ale nedosahuje v tomto jeho kvalit. Já ho nedémonizuju, pro mě to byl prostě nejlepší náš trenér. Hašek, jasně, chytl toho neskutečně moc, ale i ta obrana šlapala mnohem líp než šlape teď...zase nebýt dobré obrany, tak by možná ani ten Hašek nepomohl. A spousta hráčů na to vzpomíná, že se sešla výborná parta, která si rozuměla, stejně jako v období zlatého hatricku na mistráku. Byli to dobří hokejisté, ale klíčové bylo to, že si skvěle rozuměli. !5! Ten trenér tomu má hlavně pomoct i v průběhu šampionátu, reagovat správě na vývoj turnaje, na prezentaci hráčů apod, ne že by to měl nějak extra supermansky rozeznat před turnajem, i když to se od něj taky čeká holt.
Akceptovat je jedna věc, ale jestli a ni má, je věc druhá. V této roli ve velkých zápasech nikdy nebyl a čekal jsem propadák, páč jsem věděl, že se v druhé lajně neudrží, to bylo prostě bláhové si myslet. Odehrál dobře jen jednu třetinu na turnaji, proti USA ze začátku řídil většinu útoků na Quicka, jinak očekávaně ve čtvrté formaci zahrabán s rolí, kterou si nikdy moc neosahal navzdory fyzickým předpokladům, které taky nejsou všechno. Tak jestli by se tetelil nebo netetelil, je sporné, na OH nikdy nebyl, podle mě pak hráč najednou smýšlí úplně jinak, to zkrátka není řadový mistrák, který je každý rok. !5! Spíš by se netetelil blahem Lojza, který s ním nemá dobré vztahy, podobně jako s některými dalšími, již si dovolí něco vytknout. Motivaci asi vyloženě ne, jako spíš nabudit, když se nedaří. To se nejspíš pokoušel i Jarda, ale nesetkalo se to s úspěchem jako na mistráku 2010, tady v Soči prostě do všeho moc "remcal". !5!

uživatel eliminován | 25. 02. 2014, 10:57:42

> John_Anthony_Rises Netvrdim, že je špatný, ale zkrátka bejvalo lepší. A my jsme si na to zvykli, přestože dřív to taky tak veselý nebylo... proto teď ten neúspěch hůř stravujeme.
Hlinka, Hlinka... já bych toho člověka tolik nedémonizoval. Nechci tvrdit, že byl špatnej, ale rozhodně to nebyl bůh. Ano-vyhrál Nagano a nepochybně na tom měl svoje zásluhy. Ale jak už jsem napsal - nebejt superformy Haška, tak jsme jeli po čtvrfinále domu Hlinka neHlinka. Navíc jí si moc dobře pamatuju, jak byl kdysi vypráskanej z nároďáku, protože podělal co mohl. V době, kdy bodování naší ligy vedl Patera, Procházka a Vejvoda, tak místo nich vzal na MS Rosola a spol.,který měli problémy přebruslit hřiště.
Jasně - nesednou si. A to holt je i trochu věc štěstí, protože ten trenér to nemá šanci během dvou tréninků vždycky rozeznat - na to žádnej recept neni.
Nedvěd právě díky tý svojí vyzrálosti a nadhledu je schopnej akceptovat i jinou roli v týmu. Hudler hraje první lajnu v jednom z nejhorších týmů v NHL a už vidim, jak se (se svojí povahou) celej tetelí blahem, když mu trenér řekne, že bude chodit bránit a na přesilovky. Nemluvě o tom, že Nedvěd se svejma parametrama se do checking line hodí líp než trpaslik Hudler. Čimž netvrdim, že Nedvěd byl šťastnym řešenim. Ale chápu, proč mohlo bejt rozumný ho vzít.
Nemyslim si, že by hráči kvalit těch, co hráli na OH, měli potřebovat motivaci.

uživatel eliminován | 25. 02. 2014, 10:41:49

> kulich888
Tak já si myslím, že postavení českých hráčů v klubech v NHL a KHL není až tak špatné. Spíš jde o to, že hodně hráčů musí být teprve zapracováno do repre, neodehráli třeba ještě ani mistrák, tak nemůžou být vzíti na OH, je to otázka času, ale to neznamená, že nejsou dobří. Třeba zrovna takový příklad Jana Kováře, který válí v Magnitogorsku. V období po Naganu jsme možná měli víc hráčů v NHL ale zdaleka ne všichni byli klíčovými oporami. No Hejduk to dotáhl, ale v Naganu to byl ještě "no-name" player stejně jako další a Kanada se nám taky smála jako letos, koho to berem...chtěl jsem tím říct to, že tehdy taky nikdo tu kvalitu ještě neviděl, ukázala se až poté, co ji Hlinka vytáhl na svět. to byl prostě pan trenér a měl cit pro výběr hráčů, skládání týmu apod., nebýt Hlinky tak spoustu hráčů objeví svět až pozdějc a NHL třeba vůbec ne...Nagano jim trošku pomohlo získat respekt, spousta hráčů dostalo angažmá, jiní zase třeba byli trošku znevýhodněni, páč porazili Kanadu i USA..to už každá mince má dvě strany holt, ale zkrátka nemůžeme nyní přesně říct, že je na tom náš hokej bídně, klidně se může objevit někdo, kdo ten úspěch udělá a později z něho vyroste velký hráč. Já si nedokážu tvrdit, kde kvalita je a kde není, to je na trenérech, ale o Hejdukovi a jiných by si tehdy taky třeba málokdo myslel, co z nich vyroste, nebyli vidět. Tak nepředbíhejme...z nadějí se mi líbí Kaše z Chomutova, Pastrňák a Vrána, kteří hrají ve Švédsku. Mrázek třeba taky jednou bude v bráně držet repre.
No, vidíš třeba si nesednou...a o tom to přesně je. !5! Třeba už nebudeme mít tolik nadějných hráčů, ale můžou vytvořit dohromady tým, co udělá úspěch. Gólman je základ, to je jasná věc a já si myslím, že naše brankářská škola je pořád dobrá, produkuje velké hráče. Letos to byl brankářsky hodně mizerný turnaj, což hrálo svou vekou roli.
No, ale když už nevzal Hudlera, tak je podle mě blbost brát i Nedvěda, Lojzek si nemohl bláhově myslet přece, že bude hrát druhou lajnu. Nedvěd nikdy nebyl zvyklý hrát druhé housle, je to hráč, který tvoří. Hudler by se možná spíš adaptoval na roli, která by na něj "zbyla", než Nedvěd..ale i tak by to nebyl nejrozumnější tah, v checking line prostě chyběl Sobotka no, co naplat. Však já jsem právě říkal, že chápu, že je Lojzek nevzal, H+H. !5!
Co se týče Kanady, tak ta hodně těží i z toho, že má rovnocennou hierarchii třeba tří trenérů z NHL, to samé USA a je jim fuk, že někdo není ten top. Někdo se stará o práci v oslabení, další v přesilovkách atd., je to určitě správná cesta, ale u nás si to nedokážu představit, že by třeba Růžička, Lojzek a Říha vedli společně nároďák na OH a jejich ego to překouslo. Zkrátka trenérský výběr a práce v zákulisí dělá svoje, hráči dávají góly, ale na trenérovi je, aby jim k tomu vybudoval správní podmínky svými rozhodnutími, motivací, hecováním apod. Já prostě v tomto ohledu nebudu mít v Lojzovi svou naprostou důvěru a myslím si, že jiný kouč by odvedl práci líp, takže si ho dovolím pranýřovat. !5!

uživatel eliminován | 25. 02. 2014, 10:33:41

> skandian
treba by jim mohl delat trenera trener biatlonistu....aspon by je naucil strilet !451!

SmoulaSipkar

SmoulaSipkar | 25. 02. 2014, 10:29:38 | více příspěvků | napsat uživateli

kulich888 : když víš tak víš :D :D :D :D :D :D :D :D :D

uživatel eliminován | 25. 02. 2014, 10:27:35

> SmoulaSipkar co v tuhle cvhíli potřebuju, to vim... !5!

SmoulaSipkar

SmoulaSipkar | 25. 02. 2014, 10:26:02 | více příspěvků | napsat uživateli

kulich888 nic o mě nevíš !5!!1423!

SmoulaSipkar

SmoulaSipkar | 25. 02. 2014, 10:25:19 | více příspěvků | napsat uživateli

kulich888: sranda by byla kdyby se stal trenérem ten trenér z Klášterce :) přál bych mu to protože jsem taky z Klášterce. aspon bude nějaká změna.Ale to se nestane já vím :)

uživatel eliminován | 25. 02. 2014, 10:24:45

> SmoulaSipkar jo, všímám si... !2!

SmoulaSipkar

SmoulaSipkar | 25. 02. 2014, 10:22:38 | více příspěvků | napsat uživateli

kulich888: tak já hrál hokej několik let v druhé lize kde jsem chytal takže hokeji rozumím :)

uživatel eliminován | 25. 02. 2014, 10:16:58

> SmoulaSipkar ten důchodce Jágr je náš druhej nejproduktivnější hráč v NHL... Možná mu měl Hadamczik trochu stáhnout icetime v těch míň důležitejch zápasech, ale tvrdit, že na Jágr nemá na reprezentaci, to může jenom někdo, kdo rozumí akorát šipkám... !5!

uživatel eliminován | 25. 02. 2014, 10:15:08

> John_Anthony_Rises a kde ta kvalita je? Koho Hadamczik opoměl, když tvrdíš, že tu kvalita je?
Neni to otázka pohledu, to je vcelku hmatatelně prověřitelná situace - výsledky a hra našich nároďáků na turnajích během sezón a postavení českejch hráčů v klubech NHL a třeba i KHL. Jasně, že jel třeba Hejduk. A taky se podivej, kam to pak ten Hejduk dotáhnul. Tehdy jsme měli možná nejúrodnější generaci hokejistů v naší historii. A třeba už nikdy tak dobrý hráče najednou mít nebudeme. A v neposlední řadě jsme měli i dost štěstí. Nebejt Haška, tak jsme dostali v první třetině od Amíků čtyři góly a na Nagano by si už dneska nikdo nepamatoval.
Jasně, že dědci sloužej a proto maj hrát. A jsou i mladý, který se dokážou prosadit. Jen jich zkrátka neni tolik a třeba si zrovna nesednou tak jako hráči dřív. A já rozhodně neházim hokejku do obilí....jen prostě nabádám k tomu, abysme nebyli tak nenasytný.
No, to je ono - dělali tým na zlato. A i proto třeba Hadamzcik nevzal Hudlera, protože měl první dvě lajny takový jaký měl a Hudlera s jeho postavou do checking line prostě nepotřeboval. Za to mu můžou lidi lát, ale svoji logiku to má.
Souhlasim s tebou, že ten náš styl hokeje vyšel z módy a neni tak úspěšnej jako dřív. Ale nakonec třeba zrovna Kanaďani taky dopláceli na to, že jsme je uměli přehrávat právě tou kombinací, chytrostí a "hračičkovskym" hokejem.
Já jsem tady zkrátka chtěl napsat, že věšet trenéra je nesmysl. Nejsme Kanada, která bude adeptem na zlato vždycky, protože má neporovnatelně silnější hráčskou základnu. My holt musíme zase čekat, až budeme zase silnější.

uživatel eliminován | 25. 02. 2014, 10:01:08

> kulich888
To je blbost, kvalita tu pořád je, ale když už píšeš o tom pohledu, jestli jsme nechali někoho doma, tak je to i otázka pohledu, jestli kvalita k mání je nebo ne, že? !5! v Naganu si z nás dělali srandu, že bereme Hejduka nebo Dopitu a necháváme doma borce z NHL, tím chci říct, že tehdy taky asi nikdo nehledal kvalitu a budoucnost repre zrovna v těchto hráčích, ale co se z nich pak vyklubalo..pokud neí kvalita vidět na repre scéně, neznamená, že není nebo že se neklube a co víc, že nemůže udělat úspěch podobný jako právě hoši zlatí z Německa před čtyřmi lety. Kdo je nebo není kvalitní, je dost ošemetné tvrdit, protože nakonec stejně záleží a té chemii, týmovém duchu apod.
Jenže ti dědci zatím pořád slouží, tak nemůžou být nahrazeni a jsou pořád nejlepší na ledě. Co se týče "mladší" generace, tak máme Hemského, Hudlera, Krejčího, Hanzala, Hertla a další...letos dvacítka poměrně uspěla na mistráku, což může být určitý příslib, já si myslím, že minimálně do příští olympiády nemusíme házet hokejku do obilí. !5!
Kanada a USA totiž nebrali nejlepší hráče, ale tvořili tým na zlato. To by spousta těch, co vzývali Hudlera nebo Hejdu a pranýřovali za to Hadamczika, mělo vzít v úvahu. Za tohle snad jediné, jeho neviním a podle mě udělal dobře. Jenom říkám, že to jsou v mých očích kvalitní hráči a je jich víc, takže si myslím, že fakt není důvod zatím stále, proč se rmoutit. Zlatá generace z Nagana byla výjimečná v celosvětovém měřítku, ale to neznamená, že nový vítr nepřivane další mega úspěch. Třeba se na něj víc nadře a už to třeba nebude ten český "hračičkovský" hokej, ale není to nereálné.
Švýcaři hrají s náma i jinejma vyrovnaný partie pro to, jakým stylem hrají, jak je na něm moc vidět kanadský vliv, mají propracovanou defenzivu a kvalitní brankáře měli vždycky. To nám všechno chybělo. Mají tlak na brankovišti atd., je to cesta, ale to my raději budeme šmudlit s kotoučem po mantinelu a přihrávat do prázdné, máme v sobě prostě zakořeněn ten hračičkovský styl, který ale časem vyjde z módy a cesta bude právě po vzoru Švýcarů ve světovém hokeji, jinak nám ujede vlak. Holt oželíme krásu, ale můžeme mít šanci stíhat.

SmoulaSipkar

SmoulaSipkar | 25. 02. 2014, 09:59:15 | více příspěvků | napsat uživateli

kulich888: tjn ale nějakej důchodce Jágr na to už prostě nemá

uživatel eliminován | 25. 02. 2014, 09:32:46

> John_Anthony_Rises Jenomže ten, kdo tam jede, musí bejt k mání. Když ta kvalita neni (nebo respektive neni taková jako třeba před 10-15 lety), tak s tim ten trenér prostě nic neudělá. Jestli jsme nechali nějakýho hráče doma, to je vždycky otázka pohledu (Kanada třeba taky nevzala Girouxe, Thorntona a málem ani St.Louise).
Nesmysl...když dosloužili dědci jako byl Janecký,Rosol, Kučera a spol, tak přišla mladší generace, která vozila zlata. Ale musí bejt k mání.
Tim ježděnim narychlo jsem myslel to, že např. Švýcaři jsou schopný s náma (i jinejma) hrát vyrovnaný partie proto, že maji tým, se kterym hrajou celou rok a na velký turnaje ho doplněj jedincema. Pak má ta dlouhodobá trenérská práce s nároďákem velice zásadní hodnotu. V případě nároďáků, který stavěj téměř výlučně na hráčích z NHL, je to uplně jiný kafe.

uživatel eliminován | 25. 02. 2014, 09:21:55

> kulich888
Za neúspěch v Soči ale rozhodě nemůže to, že někde nějaký Franta Skočdopole nenaplnil svůj potenciál páč v dorostu flákal tréninky, měl trenéra na salámu apod. Za neúspěch v Soči mohou jeho aktéři, ne ti, co tam nebyli přítomni. Očividně máme z čeho brát, když podle Kanaďanů jsme nechali kvalitní hráče doma na gauči, pořád to nebude tak špatné, kritizujme to, až dědci doslouží a mladší generace bude pravidelně končit šestá-sedmá a prohrávat s Dánskem nebo Lotyšskem. Narychlo tam jezdí drtivá většina týmů, i medailisté. !5!

uživatel eliminován | 25. 02. 2014, 09:13:29

> SmoulaSipkar omladí... to jsou takový plky... hrát maj ty, co jsou nejlepší...věk neni důležitej

SmoulaSipkar

SmoulaSipkar | 25. 02. 2014, 09:04:41 | více příspěvků | napsat uživateli

A ted novej trenér kterej vyhází všechny součastní hráče a trochu to omladí..Až se tak stane tak snad i budu Fandit ČR .. do té doby Polsko forever

uživatel eliminován | 25. 02. 2014, 08:34:13

Je třeba na to koukat kapánek reálně. Nemáme takovou hokejovou základnu, abysme mohli dlouhodobě udržet standard kvality nároďáku, na kterej jsme si zvykli koncem devadesátejch let a v první polovině minulýho desetiletí. S tim neudělá nic žádnej trenér na světě, obzvlášt pokud na ty špičkový turnaje jezděj narychlo hráči, se kterejma nedá ten tým budovat (jako můžou třeba Švýcaři).

42.nitram

42.nitram | 25. 02. 2014, 01:11:43 | více příspěvků | napsat uživateli

tys je voba kouril ze mas takovy informace vo jejich sulinech, co ? !1156!!937!

uživatel eliminován | 24. 02. 2014, 22:59:05

> John_Anthony_Rises
S betonem tam nemůže, ale kdyby tam dal bezpečnostní sklo, tak to ani nikdo neuvidí.

uživatel eliminován | 24. 02. 2014, 22:44:04

> skandian
to k tomu není třeba !54!

> Velky.prznitel
nebo zabetonovat vlastní bránu !54!

uživatel eliminován | 24. 02. 2014, 22:19:31

tady je koukám každej velkej znalec hokeje a kámoš Lojzy!898!!898!

uživatel eliminován | 24. 02. 2014, 22:18:57

> John_Anthony_Rises
Může soupeřům letlampou rozpustit led.

uživatel eliminován | 24. 02. 2014, 22:09:28

Je to jednoznačně dobře.
Trenér má zodpovědnost a i když góly střílejí hráči na ledě, jak tu bylo poznamenáno, tak pořád může trenér hodně ovlivnit, samozřejmě včetně jejich výkonu. Třeba nenasazovat naše elitní ofenzivní borce na nejlepší defenzivní útočníky světa, kteří jim hru akorát zprotiví a utahají je. Vyhecovat je, seřvat, prostě cokoliv udělat a ne apaticky čučet do stropu. Z taktického hlediska byl Lojzek (opět) bezzubý a z toho lidského jím je bohužel ještě dýl. Respektu asi moc nezískal, osobnost velká není. Chce to nový svěží vítr a impuls. Rozhodnutí 100% správné, konečně trocha sebereflexe ze strany Lojzovy a neházení viny na všechny kolem.

Aquarius30

Aquarius30 | 24. 02. 2014, 21:41:52 | více příspěvků | napsat uživateli

Bůh mé motlitby vyslyšel !485!
Děkuji !528!

uživatel eliminován | 24. 02. 2014, 21:02:43

Tak jsem si ho našel a je to nějakej trenér. Nevím jestli hokejovej nebo fotbalovej. Je únor, tak asi hokejovej, ale v tomhle počasí by se dal hrát i fotbal.

libca007

libca007 | 24. 02. 2014, 20:53:11 | více příspěvků | napsat uživateli

Vidím, že tady je, včetně zakladatele, opět spousta moulů, kteří chtějí radit a fušujou se do něčeho, o čem vůbec neví. To se pak nemůžeme divit, že mají výsledky jaké mají, když jim do toho furt někdo kefrá!1187!

uživatel eliminován | 24. 02. 2014, 20:31:15

> EL.pH
To nevím co je.
Ale koukám že tu ukrajinu rozmrvili v zájmu eu. Tak jestli to pro nás bude výhodný.....
Aby to spíš neskončilo, že tam bude občanská válka, eu tam bude sypat eura a houfy ukrajinců budou zaplavovat evropu. Snad budou zaplavovat německo a francii, to jsou hlavní vládci eu.

předchozí | 0 | 30 | další


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

oujeeeešulinbílekkonciiiiiorionchvílestejnejhadamczik

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑