Diskuze a otázky - Guru tě má rád

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 13. 10. 2009, 07:38:24 |

1.Každý jedinec je jiný a žije v jiném času a prostoru, je tedy opravdu těžké někomu říci, jak má správně zde žít, obecné rady většinou každý zná, ale potřebujeme spíše rady pro naši situaci, kterou právě řešíme.
2.Správně žije zde ten, kdo dokáže správně vyřešit svoje situace, nestarejte se o cizí, starejte se o sebe a snažte se co nejméně chybovat, jenom tak se zde budete mít dobře.
3.Základem je vědět že ten druhý člověk je nemocný jak tělesně tak i duševně a podle toho musí vypadat i naše vztahy k druhým lidem a tím i společnosti, která je taky logicky nemocná.
4.Naše nemoci zde jsou díky civilizaci, která nás zotročila a tím i oslabila, civilizace je droga na které jsme mnoho závislí a když jsme od civilizace daleko, tak máme z toho deprese.
5.Problémem našeho života jsou citové vztahy, jež nám dělají dobře, a citové vztahy, jež nám dělají zle, mnohdy se může rychle vztah proměnit a z lásky je zde najednou nenávist.
6.Ve své podstatě jsme všichni sobci a tak toužíme po tom, se zde mít velmi dobře a je nám jedno, jestli tím druhým ublížíme, vždyť dobrota je jenom žebrota.
7.Dobře se zde má jenom ten kdo má vysokou funkci, díky ní zde on má autoritu a tím on má i moc a bohatství.
8.Vysokou funkci zde získá ten kdo je nejlepší, protože zájemců je mnoho a jenom ten nejlepší může v tvrdé konkurenci vyhrát a získat to co chce.
9.V současnosti mnoho žijeme duševně a duševní zdraví je základem, na kterém stojí náš život, duševně zdravý je ten kdo je správně duševně aktivní, nestačí jenom pasivně sledovat filmy a číst knihy, musíme aktivně taky podnikat.
10.Podnikání nám přináší zisk, a když něco získáme tak se zde i dobře máme, problémem je že civilizace nám brání v podnikání a tak nesmíme si zde dělat to, co chceme.
11.Základem pro podnikání je mít zde teritorium kde si můžeme dělat, co chceme, musíme bojovat, kdy bojem teritorium získáme a bojem je i chráníme.
12.Podívejte se na ty, co zde jsou v centru společnosti, jsou to silní sobečtí bojovníci, čím více zde máš nepřátel tím více zde i něco znamenáš, o tom to zde i je.
13.Dejte si pozor na sliby, protože většinou jde o mazanou past, do které se chytají nezkušení, a velmi obtížně se z takovéto pasti uniká, jsou zde sliby; politické, náboženské, obchodní, manželské, atd.
14.Sliby se slibují a jenom nezkušení blázni se z nich radují, ten druhý je nemocný sobec, pod krásnou svatou maskou, je ukrytá ošklivá realita našeho toužení po tom se zde mít velmi dobře.
15.Jsme herci a obchodníci, nemáme charakter a naše city jsou díky drogám velmi slabé, ten druhý je nám zde peklem, protože nám zde konkuruje.
16.Podívejte se třeba na to, co vám říkají mocné autority, jde zde o mazaně upravené informace pomocí kterých se oni snaží s vámi manipulovat, a donutit vás k chybným rozhodnutím.
17.Jde o to se naučit rychle a správně oddělovat od sebe to dobré od zlého, mnohdy se to zlé maskuje a je věru obtížné neudělat chybu.
18.Velikým problémem jsou dneska drogy, jakmile jim propadnete tak se váš život promění v očistec, protože po krátkém pocitu uspokojení bude následovat dlouhá deprese.
19.Drogou je to co je spojené s depresí, abychom se zde mohli dobře mít, musíme zde mnohé i mít a pokud to nemáme tak i deprese máme, každý je zde bohužel narkoman!
20.Pokud komukoli vezmete to, co on mnoho miluje a potřebuje tak on začne mít deprese a jeho život už nemá zde žádný smysl a mnohdy on i spáchá sebevraždu.
21.Je to celé tedy o tom mít neustále to co milujeme a potřebujeme a nedopustit to, aby nám to někdo mohl násilím vzít, proto zde jsou všude zamčené pancéřové dveře, které chrání to, co mnoho milujme jde o; peníze, sex, výhody, slávu, moc, jistoty, zdraví, vztahy, atd.
!12!

reagovat

Guru tě má rád

V anketě hlasovalo celkem 0 uživatelů

V diskuzi je 5 příspěvků a shlédlo ji 284 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 15. 10. 2009, 21:18:56

No tak tohle číst teda nebudu :P !638!

dontik

dontik | 15. 10. 2009, 21:18:08 | více příspěvků | napsat uživateli

COOL www.tojesila.cz

C_co_t

C_co_t | 13. 10. 2009, 09:16:40 | více příspěvků | napsat uživateli

nechapu to jaky je smysl toho Dlouheho cteni?!20!

uživatel eliminován | 13. 10. 2009, 09:14:53

!499!

uživatel eliminován | 13. 10. 2009, 09:03:29

a ten Guru je kdo?


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

situacejedinecguruvětšinačasčlověknemocnýobecnázáklad

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑