Diskuze a otázky - GUACAMOLE
úvodní strana | aktualizovat | dolů
V diskuzi je 10 příspěvků a shlédlo ji 484 uživatelů .
uživatel eliminován | 24. 01. 2008, 22:26:14
tak zkoušim nový recept...totiž ta cibule když se použije zcela syrová a je jí moc tak to nejni úplně ono...poradili mi abych ji trochu orestoval a že se to vylepší
uživatel eliminován | 21. 01. 2008, 17:33:38
to všichni tlačíte bůček? guacamole je ideální zimní směs...
uživatel eliminován | 21. 01. 2008, 13:18:55
kdyby to nahodou někdo chtěl zkusit poprvé, tak prostě klíč je v kvalitě toho avokada...je to trochu jako s bananama, kupujete nazrálé a nechate je par dni dojít. koupíte tvrdé a čekate až změknou. vnitřek se kazí od pecky, takže pozor. platí ale, že když začne černat slupka, obvykle už hnědne i vnitřek
uživatel eliminován | 21. 01. 2008, 13:06:17
mishka: no tak avokádu věnuju přeci celý první odstavec ...výběr plodů (předpoklad je, že kdo otevře diskuzi guacamole, ví, že je to z avokáda)
Mishka999 | 21. 01. 2008, 07:44:12 | více příspěvků | napsat uživateli
No jo, tys uplně zapomněl na avokádo, to je to nejdůležitější!!!!
Mishka999 | 21. 01. 2008, 07:42:47 | více příspěvků | napsat uživateli
nepatří tam náhodou avokádo?!499!
uživatel eliminován | 21. 01. 2008, 01:35:53 |
také jste propadli této splendidní lahůdce?mě tomu vyučili v mexiku
o tom, že sehnat dobré plody a čekat až budou a odhadovat kdy jsou přesně nej...no o tom každý víme svý, ale protože "guacamole" je tak trochu volné téma, je to jako s bramborovym salátem..každý má to svoje, co tam dáváte vy?
limetka (hádky o tom, že citrón je horší si nechte), cibule (někdo dává někdo ne), česnek (jedl sem i bez něj), něco ostrého (chilli nebo různé pepře), sůl, rajčata (ale jen ta chutná) a různí lidé do toho cpou smetanu nebo olivový olej, různá koření
něco dalšího?
reagovat