Diskuze a otázky - Gordon Ramsay nebo Marco Pierre White?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

Cork_Kid

Cork_Kid | 26. 12. 2012, 03:29:57 | příspěvky uživatele | napsat uživateli

Best chefs

reagovat

Ramsay

V anketě hlasovalo celkem 3 uživatelů

V diskuzi je 11 příspěvků a shlédlo ji 577 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 26. 12. 2012, 21:22:56

> evzen-onegin
asi z osla, čabajka

evzen-onegin

evzen-onegin | 26. 12. 2012, 21:21:21 | více příspěvků | napsat uživateli

> skandian
vlastně ještě neuhli . Tak , co myslíš , jaké maso je z Gordona nejchutnější ?

uživatel eliminován | 26. 12. 2012, 21:13:56

> evzen-onegin
sory, jakej Kristián? Uhli jsme snad od tématu?!20!

evzen-onegin

evzen-onegin | 26. 12. 2012, 21:11:20 | více příspěvků | napsat uživateli

> skandian
odpověděl bych ti , ale Kristián nechce , abychom si tady spamovali . Tak nic , ahoj !1301!!818!

uživatel eliminován | 26. 12. 2012, 21:08:20

> evzen-onegin
ale jsou to přece best chefs!2! tak se ukáže!2!!2!

evzen-onegin

evzen-onegin | 26. 12. 2012, 21:01:31 | více příspěvků | napsat uživateli

> skandian
prý to má být maso z mladých býčků . On ten Gordon není žádný junior , bude tuhej si myslím .

uživatel eliminován | 26. 12. 2012, 20:59:05

> Cork_Kid
je mi to fuk, pokud bude medium!12!

evzen-onegin

evzen-onegin | 26. 12. 2012, 20:50:55 | více příspěvků | napsat uživateli

Nejlepší byznys dělají v Mekáči . Tak propracovaná kšeft není běžně k vidění .!20!

uživatel eliminován | 26. 12. 2012, 15:51:23

A co Britney Spears ?

dr-bambus4

dr-bambus4 | 26. 12. 2012, 15:44:21 | více příspěvků | napsat uživateli

Jedině Pohlreich

kuncenzek

kuncenzek | 26. 12. 2012, 14:10:42 | více příspěvků | napsat uživateli

Vzhledem k tomu, že neznám Peirra tak asi Gordon !965!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

marcochefspierregordonwhitebestramsay

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑