Diskuze a otázky - Globální ukončení podpory pro pokrytecké kariéristy

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 17. 08. 2022, 05:21:51 |

Vše je zde dočasně, a tak už za krátkou dobu zde skončí podpora globálního konzumního systému pro pokrytecké kariéristy, podporovat se budou už jenom autonomní roboti a umělá inteligence, kariéristi, co si zde hrají na; krále, císaře, šlechtice, papeže, guru, prezidenty, předsedy vlády, ministry, poslance, senátory, celebrity, ředitele, profesory, soudce, generály atd. se tak stanou obyčejnými konzumními otroky.
!905!
Je to obrazně jako s Windows 11, který nejde nainstalovat na staré počítače, a tak se na staré počítače instaluje Linuxová distribuce. Mnoho pokryteckých kariéristů si neumí představit to, že by přišli o podporu, a tak se z nich stali konzumní otroci. Přichází digitální doba, ve které už nebudeme k ničemu potřebovat pokrytecké kariéristy, nová doba bude spojená s tím že se mozky všech lidí napojí na virtuální realitu a odpojí lidi od skutečné reality ve které lidi dělají chyby.
!905!
Ten, kdo nebude optimálně sloužit globálnímu konzumnímu systému bude eliminován jako evoluční odpad, už zde nebude problém s příživníky a kariéristy. Zavede se kontrola nad procesem rozmnožování lidí, právo na rozmnožování získají jenom ti, co budou vyhodnocení umělou inteligencí jako optimální konzumní otroci. Vše je o optimalizaci, která eliminuje naše problémy, skončí tak dlouhá doba, kdy na světě bylo ubožáků jako sraček, a tak stál život za hovno.

reagovat

Kdy lidi dostanou globálně do hlavy čipy?

V anketě hlasovalo celkem 1 uživatel

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 131 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑