Diskuze a otázky - Globální demilitarizace

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 24. 07. 2019, 06:15:49 |

!54!
Je třeba začít s eliminováním násilí, už bylo dost vraždění lidí ve zbytečných válkách, je třeba se poučit z minulosti a začít globálně rušit armády, proč zde jsou války, to jistě musí mít nějakou příčinu. Války zde jsou díky lidské hříšnosti, hříšnost je následkem výhod které lidi mají, je třeba lidem odebrat všechny výhody, lidi se budou vyrábět jenom v továrnách a každý člověk dostane do hlavy GVKB čip, který bude člověka ovládat, mozek člověka nebude znát realitu ve které tělo žije. Mnozí namítnou že tím se z lidí udělají jenom roboti na dálkové ovládání a že s tím nebude nikdo z lidí souhlasit, názor hříšníků je logicky hříšný a tak není důležitý, hříšníci myslí jenom na to jak hříšně žít, ale vše co je evolučně chybné, to je zde dočasně.
V jednotě je síla a díky GVKB umělé inteligenci budou lidi jednotní, pokles výkonu člověka bude znamenat jeho eliminování, nebudou zde už problémy s ekonomickými příživníky, co na systému ekonomicky parazitují. Nebude zde už; prostituce, drogy, mafie, politika, náboženství, reklama, pohádky, sport, umění, rodina, atd. bude zde pro lidi jenom profesionální práce a tvrdý spánek. Změníme u lidí krev a tak pokud člověka kousne jedovatý had, tak se člověku nic nestane, jelikož budeme mít jinou krev, budeme jíst i jiné potraviny a pít jiné nápoje. Pokud se poraníte ruku nebo nohu, tak vám rychle doroste nová ruka nebo noha.
!54!

reagovat

V diskuzi jsou 2 příspěvky a shlédlo ji 706 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 15. 08. 2019, 09:54:50

> David_87 horsefucker???? !1278!!1278!!1278!!1278!

David_87

David_87 | 14. 08. 2019, 01:45:33 | více příspěvků | napsat uživateli

Podobné čipy/obojky na krk pro výchovu už mají i pro psy. Když se nechová jak má nebo chce zdrhnout někam dál od domu, čip mu dá ránu. Názorná ukázka na videu !2! https://www.youtube.com/watch?v=scy6gHdbclQ


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

člověkvýhodahříšnostgvkbdemilitarizacenásledeknásilíhlavaarmádaminulosttovárnacípdíkvražděnípříčina

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑