Diskuze a otázky - Globální asociální genocida

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 16. 05. 2019, 07:37:27 |

!54!
Proč je v EU ubožáků jako much? Ubožáci se stali invazním druhem, který napadl ekosystém, díky výhodám a jistotám se ubožáci rychle rozmnožují a eliminují vše, co se jim postaví do cesty, nejhorší je situace ve velikých městech kde na malém prostoru je obrovské množství ubožáků co bydlí ve vysokých činžovních domech jako králíci a tak říkáme těmto domům lidově králíkárny.
Jsou zde sice občas i veliké války, ve kterých se ubožáci eliminují pomocí zbraní, nebo zde jsou epidemie a hladomory, to se ale nijak zásadně neprojevuje na statistice přemnožení ubožáků, za pouhých padesát let se počet ubožáků na světě zdvojnásobil, to vedlo k veliké ekonomické migraci, kdy se ubožáci snaží dostat do míst, kde by se měli ekonomicky dobře. Logicky hodnota ubožáka je ubohá a podle toho se s každým ubožákem i jedná, kde je zakopaný pes?
Zakopaný pes je v dobrotě k těm co si dobrotu nezaslouží, je třeba zavést globálně každoroční kontrolu zdravotního stavu u všech ubožáků, v nemocnici se každý rok ubožák prohlídne a vystaví se mu certifikace kvality, pokud kontrola zjistí to, že je ubožák nekvalitní tak se ubožák eliminuje v krematoriu, nebudou zde pro nikoho výjimky a imunita, je zde ubožáků jako much a každý ubožák je snadno nahraditelný jiným ubožákem.
Musíme dosáhnout toho, že se každých padesát let na světě počet ubožáků zmenší na polovinu, v roce 2019 je na světě 7 710 000 000 ubožáků to znamená, že v roce 2069 by mělo být na světě asi 3 850 000 000 ubožáků, jak si to uděláme takové to i budeme mít. Mnozí ubožáci namítnou, že je to globální asociální genocida a že to odporuje lidským právům, s tím nelze souhlasit,.
Zájem evoluce je nadřazen zájmům jedince, v přírodě je normální to, že se degenerace eliminuje a nikdo proti tomu neprotestuje, jak si to uděláme, takové to i budeme mít, stejně je zde každý zdegenerovaný ubožák jenom dočasně, všude už jsi byl, a v krematoriu jsi ještě nebyl. Tímto se vyřeší problém s velikými náklady na; starobní důchodce, invalidy, nezaměstnané, příživníky, sociální instituce, atd. EU není dojnou krávou pro ubožáky.
!54!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 150 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑