Diskuze a otázky - Evolučně převratné změny

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 18. 10. 2022, 22:53:45 |

Vše zde postupuje evolučně od malého a jednoduchého k velikému a složitému o tom nikdo nepochybuje, změny probíhají nejenom na naší planetě ale v celém vesmíru, vše je v pohybu není zde nikde pevný bod! Jsou evoluční změny malé, o kterých většinou ani nevíme a jsou zde evoluční změny veliké o kterých víme, vždy zde platí že se ziskem přichází i ztráta, získali jsme možnost se domluvit pomocí slov, ale tím jsme ztratili duševní klid.

Našli jsme způsob, jak žít dlouho ale následkem je to že je zde mnoho starých lidí se kterými je mnoho problémů. Největší současnou evoluční změnou je digitalizace, na které jsme se stali závislými, mnozí tvrdí že digitalizace je zlo a pro jiné je digitalizace zase dobro, ve skutečnosti není digitalizace zlo ani dobro, je to jenom evoluční proces, který je zde díky příčině a následku.

Nebude to už trvat evolučně dlouho a začneme běžně používat umělou inteligenci a autonomní roboty. Přijde období domácí práce ve virtuální realitě, mnoho specializací zanikne a mnoho specializací zase vznikne, náš život se začne rychle měnit a my se budeme muset neustále učit novému. Přijde období udělej si to sám a neotravuj specialisty, na vše budou na internetu návody, jak si to sám správě udělat.

Skončí osobní vztahy a místo nich zde budou neosobní vztahy, ten druhý bude jenom číslem, o kterém nebudeme nic vědět. Aby zde nebyli problémy s dětmi a pitomci tak se začnou lidi vyrábět průmyslově a dostanou do hlavy bezdrátové napojení na centrální mozek lidstva, tím zde skončí; peníze, soukromé vlastnictví, autorské právo, daně, clo, politika, náboženství, byrokracie, školství, umění, rodina, reklama, propaganda, cenzura atd.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 73 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑