Diskuze a otázky - EVOLUCE ZMETKY ZLIKVIDUJE

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 30. 06. 2009, 13:08:20 |

1. Jenom ti nejlepší se zde dožijí dospělosti a opustí tento systém a začnou žít svobodně a mohou se i rozmnožovat, jak být nejlepším na to není žádný recept.
2. Od narození jsem neustále naplno aktivní tělesně i duševně a spím, jako dřevo přesto podle vyhodnocení jsem na 42% kvality a pochybuji, že se mi podaří si vyhodnocení zlepšit nějak zásadně.
3. Mě je už 17 let, a mám hodnocení 74%, ve tvém věku jsem měl hodnocení 56%, takže máš šanci se zlepšit.
4. Spíše to spatřuji na to, že mě na konci roku vyřadí, protože jsem pod průměrem, není zde nějaký zázračný lék nebo rada, jež by mi pomohla se dostat nad průměr?
5. Jediné co funguje to je čistota těla a duše, špína je problém, jež brzdí výkon duše i těla, ovšem to zde ví každý a každý dbá na to, aby jeho tělo i jeho duše byli v absolutní čistotě.
6. Ano to vím, čistota to je když je vše tam kde to má správně být, jenže narazil jsem na hranice svých lidských možností je to jako betonová zeď, jež mě dále nepustí.
7. To znám velmi dobře a vím, jak je těžké překonat tuto betonovou zeď, jediná cesta je ve fanatismu který uvolní tvoje tělesné i duševní rezervy.
8. Jenže to je jako upsat svoji duši peklu, člověk se promění v biologického robota bez citu a jaký potom bude mít jeho život smysl.
9. Pokud neupíšeš zde svoji duši peklu, budeš nejspíše už na konci tohoto roku vyřazen, což znamená, že dostaneš uspávací injekci a tvoje tělo se rozebere na náhradní orgány pro nemocné lidi.
10. A není zde nějaká jiná možnost jak se dostat někam daleko od této kruté reality?
11. Jsme na ostrově, takže pokus o útěk je nesmysl, navíc i kdyby se ti podařilo nějakým zázrakem uniknout tak máš v sobě lokalizační čipy, takže by tě stejnak velmi brzo našli a zlikvidovali.
12. Jediná možnost je sebevražda, mnozí se ptají, jestli je něco po smrti a jestli je to správné ji spáchat, po smrti nic není a podle mě je chybou sebevraždu spáchat.
13. Já jsem se stal ve tvém věku fanatikem, je pravda, že začátky jsou velmi těžké, protože se v tobě mnohé mění a to staré se brání změnám, celý proces transformace trvá asi jeden rok a po této době se dostaneš do normálu a svět je najednou zásadně jiný.
14. Snadnější to mají zde ti, co se již narodili těm, co byli zde vychováni a tak mají fanatismus už ve svých genech, mnozí je nazývají hanlivě Androidi, oni zde mají i jakási fiktivní privilegia, jež jsou jim tolerována.
15. Podle mě jde jenom o přechodný proces, protože za 60 let už zde bude každý Androidem, protože z planety trvale zmizí lidi, jež byli vychováni lidmi v rodině.
16. Možná vznikne dělení na Androidské generace a čím větší číslo, tím dokonalejší Android, kde číslo bude udávat kolikátá je to generace zde vychovaná.
17. Nešlo by se nějak vrátit zpět do doby, kdy děti vychovávali lidé?
18. Stroj času nemáme a evoluce je jako lavina, jež nejde zastavit, vše vzniklo díky dlouhé třetí světové válce, kdy armáda tenkrát potřebovala dokonalé vojáky a tak svěřila výchovu dětí robotům.
19. Existoval skutečně GVKB nebo je to jenom uměle vytvořená lidská postava, jež založila novou víru?
20. Ta postava skutečně biologicky existovala, o její existenci máme mnoho důkazů, jenom se neví nic o tom, co ji stvořilo a ovládalo, spekuluje se v rovině stroje času, kdy někdo z budoucnosti se snažil budoucnost pomocí GVKB pozměnit.
21. Ovšem z budoucnosti bylo i mnoho snah GVKB zlikvidovat nebo mu škodit, princip stroje času už sice známe, ale nevíme jak jej postavit, nejspíše nejsme dosud tak vyspělí na tak složitý systém.
22. Já jsem dokonalý a vše je k dobru, to je pevný bod nové víry založené GVKB, tato meditace přivádí lidi do jiného stavu, a je pro ně stejně důležitá jako dýchání.
23. O této meditaci už bylo toho mnoho napsáno, jsou o ní písničky a jsou zde i filmy, jež se jí věnují, zde máme i chrám, jež se zaobírá GVKB a zde si každý opakuje tuto meditaci.
24. Je tedy k dobru, že když zde neuspěji tak budu vyřazen?
25. Pokud by se nevyřazovalo to, co je pod průměrem došlo by ke zpomalení vývoje tedy je k dobru že se zde vyřazují každý rok ti, co mají méně než 50%.

!54!

reagovat

EVOLUCE ZMETKY ZLIKVIDUJE

V anketě hlasovalo celkem 3 uživatelé

V diskuzi jsou 3 příspěvky a shlédlo ji 321 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 30. 06. 2009, 13:12:15

kdo to má číst?

uživatel eliminován | 30. 06. 2009, 13:10:11

zajímavý, ale tu tvou teorii bych trochu upravil

uživatel eliminován | 30. 06. 2009, 13:09:41

NENÍ TO DLOUHÝ


BUDEŠ ELIMINOVÁN

!31!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

vyhodnoceníhodnocenídospělostsystémvěkreceptkvalitanarozenízmetekdřevoevoluceletmáma

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑