Diskuze a otázky - Evoluce restartuje radikálně konzumní civilizaci

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 4. 10. 2022, 13:10:04 |

Všemu zde vládne evoluce, která staré za nové nahrazuje a jakýkoli odpor je marný, proč lidi nemají rádi evoluci, která nahrazuje staré za nové? Lidi mají strach o to, co milují a pokud se staré nahradí za nové tak lidi přijdou o to co milují, a tak se snaží o to, aby nemohla evoluce nahrazovat staré z nové, ale je to marnost, protože nakonec stejně dojde k tomu, že evoluce nahradí staré za nové, a tak zde místo lidí budou autonomní inteligentní roboti na akumulátory, člověk to byla testovací evoluční verze a finální verzí je robot, vše je zde dočasně, trvale je zde jenom evoluční proces.
!905!
Snažit se lidi zdokonalit pomocí mnoha způsobů je evoluční chybou, protože z člověka žádné zdokonalení robota neudělá! Člověk mi připomíná mechanický psací stroj, který chceme zdokonalit, abychom nemuseli používat počítače a internet. Nebude to už trvat evolučně dlouho a na technickém zboží bude nálepka vyrobeno 100 % jenom autonomními roboty, už zde nebude označení vyrobeno v Číně.
!905!
Když nedostatek práce tak pro všechny lidi, práce pro lidi globálně už nebude, protože na práci budou roboti a umělá inteligence, otázkou je, jak zdaníme roboty a umělou inteligenci? Často je slyšet, přeci místo; císaře, krále, šlechtice, papeže, guru, prezidenta, předsedy vlády, ministra, poslance, senátora, ředitele, celebrity, soudce, profesora atd. nemůže mít autonomního robota? Co si počne elita, když přijde o svoje výhody, na kterých je existenčně závislá?
!905!
Výhody jsou pro elitu tvrdou návykovou drogou a pokud vysadíme tvrdou drogu tak následkem je psychické zhroucení. Statistiky sebevražd v nahotě odhalují selhání konzumní civilizace, když nemůže parazit už parazitovat tak spáchá zbaběle sebevraždu, protože jeho egoistická existence je zde už evolučně zbytečná!      

reagovat

Evoluce restartuje radikálně konzumní civilizaci

V anketě hlasovalo celkem 1 uživatel

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 149 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑