Diskuze a otázky - Erteple
úvodní strana | aktualizovat | dolů
V diskuzi je 119 příspěvků a shlédlo ji 1724 uživatelů .
předchozí | 0 | 30 | 60 | 90 | další
SSBN | 5. 02. 2011, 19:05:36 | více příspěvků | napsat uživateli
> Santos26 zkus všechny, snad dostaneš aspoň 1 odpověď !5!
uživatel eliminován | 5. 02. 2011, 19:04:53
> _Lucas_van_Dooeecla_
Třeba k podkovám lososa se hranolky moc nehodí.
SSBN | 5. 02. 2011, 19:04:50 | více příspěvků | napsat uživateli
> Bezdomovec1 to je fakt. Tak zítra k obědu budeme mít půst !925!
uživatel eliminován | 5. 02. 2011, 19:04:23
> SSBN
Tak jo, koho myslíš, že bych se měl zeptat? Která z nich je nejchytřejší? !1387! Pepinie mi připravuje tahák na nevaření varem, je zaneprázdněná.
SSBN | 5. 02. 2011, 19:03:56 | více příspěvků | napsat uživateli
> marqetka může se to připálit. !898!
uživatel eliminován | 5. 02. 2011, 19:03:45
> SSBN
To ti ale zkazí tu zdravost těch brambor ty dioxínem nakažený prasečí šnicly!486!
SSBN | 5. 02. 2011, 19:03:26 | více příspěvků | napsat uživateli
> Santos26 dík, ale budu mít vlastní !918!
uživatel eliminován | 5. 02. 2011, 19:03:00
> SSBN co je na tom složitého? Brambory umyješ hodíš na plech a do hoďky je vytáhneš a můžeš jíst? !996!
SSBN | 5. 02. 2011, 19:02:36 | více příspěvků | napsat uživateli
> Bezdomovec1 žížaly nemají chutné sádlo. K bramborám bude šnicel. Prasečí
uživatel eliminován | 5. 02. 2011, 19:01:41
> SSBN
No já jen, kdybys náhodou chtěl ochutnat... tak abych neudělal ostudu. Pro jistotu Ti vedle talíře dám nádobu na hlínu...
SSBN | 5. 02. 2011, 19:01:20 | více příspěvků | napsat uživateli
> Gajusha to už vím, ale to není návod...
uživatel eliminován | 5. 02. 2011, 19:01:16
> SSBN
A nějaký žížaly taky? Ať se to trošku omastí. jen tak samotný brambory nejsou nic moc!818!
SSBN | 5. 02. 2011, 19:01:00 | více příspěvků | napsat uživateli
> Santos26 co já vím...? Ptej se ženských
SSBN | 5. 02. 2011, 19:00:28 | více příspěvků | napsat uživateli
> marqetka moc složité! Dostanou vařené a basta!
uživatel eliminován | 5. 02. 2011, 19:00:17
> SSBN
Myslíš, že když je dám jakože "zchladit" na okenní parapet (ze zevnější strany), tak se nemohou začít vařit varem znova? !1387!
SSBN | 5. 02. 2011, 18:59:42 | více příspěvků | napsat uživateli
> little_star0 ať si ho hledá sama, no ne? Já ji jen vyrazím...
uživatel eliminován | 5. 02. 2011, 18:59:42
> SSBN tak je umyj, a v slupce dej na plech a do trouby... Jak budou měkké tak je vytáhni ja jez je s máslem a solí
SSBN | 5. 02. 2011, 18:58:56 | více příspěvků | napsat uživateli
> Santos26 tvoje brambory, tvoje rozhodnutí !5!
SSBN | 5. 02. 2011, 18:58:23 | více příspěvků | napsat uživateli
> Bezdomovec1 vždyť hlína bude! !5!
SSBN | 5. 02. 2011, 18:57:57 | více příspěvků | napsat uživateli
> Pepinie no nevím. Dejme tomu. Je lepší je loupat teplé, nebo to jde i se studenýma?
little_star0 | 5. 02. 2011, 18:56:47 | více příspěvků | napsat uživateli
> SSBN...mno veď vravím, nájsť jej toho šéfkuchára ...ešte lepšie s vlastnou reštikou...
a pak ju vyraziť !1358!
uživatel eliminován | 5. 02. 2011, 18:56:44
> Pepinie
Hm, to je moc složité, čert aby se v tom vyznal. Neexistuje nějaký tahák na to? !1387!
> SSBN
Já je budu loupat předem, protože nevím jak a čím čistit. !1387!
little_star0 | 5. 02. 2011, 18:55:54 | více příspěvků | napsat uživateli
> Bezdomovec1...mno ešteže viem čítať medzi riadkami !1348!
SSBN | 5. 02. 2011, 18:54:49 | více příspěvků | napsat uživateli
> Santos26 ještě nevím, kdy loupat. a jak chladit
SSBN | 5. 02. 2011, 18:30:43 | příspěvky uživatele | napsat uživateli
Vážení přátelé, dostal jsem za úkol uvařit brambory. Takže, jak na to? !925!
reagovat
V anketě hlasovalo celkem 11 uživatelů