Diskuze a otázky - Erteple

úvodní strana | aktualizovat | dolů

SSBN

SSBN | 5. 02. 2011, 18:30:43 | příspěvky uživatele | napsat uživateli

Vážení přátelé, dostal jsem za úkol uvařit brambory. Takže, jak na to? !925!

reagovat

Brambory?

V anketě hlasovalo celkem 11 uživatelů

V diskuzi je 119 příspěvků a shlédlo ji 1724 uživatelů .

předchozí | 0 | 30 | 60 | 90 | další

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

SSBN

SSBN | 5. 02. 2011, 19:05:36 | více příspěvků | napsat uživateli

> Santos26 zkus všechny, snad dostaneš aspoň 1 odpověď !5!

uživatel eliminován | 5. 02. 2011, 19:04:53

> _Lucas_van_Dooeecla_
Třeba k podkovám lososa se hranolky moc nehodí.

SSBN

SSBN | 5. 02. 2011, 19:04:50 | více příspěvků | napsat uživateli

> Bezdomovec1 to je fakt. Tak zítra k obědu budeme mít půst !925!

uživatel eliminován | 5. 02. 2011, 19:04:23

> SSBN
Tak jo, koho myslíš, že bych se měl zeptat? Která z nich je nejchytřejší? !1387! Pepinie mi připravuje tahák na nevaření varem, je zaneprázdněná.

SSBN

SSBN | 5. 02. 2011, 19:03:56 | více příspěvků | napsat uživateli

> marqetka může se to připálit. !898!

uživatel eliminován | 5. 02. 2011, 19:03:51

Tak udělej hranolky ! !1341!

uživatel eliminován | 5. 02. 2011, 19:03:45

> SSBN
To ti ale zkazí tu zdravost těch brambor ty dioxínem nakažený prasečí šnicly!486!

SSBN

SSBN | 5. 02. 2011, 19:03:26 | více příspěvků | napsat uživateli

> Santos26 dík, ale budu mít vlastní !918!

uživatel eliminován | 5. 02. 2011, 19:03:00

> SSBN co je na tom složitého? Brambory umyješ hodíš na plech a do hoďky je vytáhneš a můžeš jíst? !996!

SSBN

SSBN | 5. 02. 2011, 19:02:36 | více příspěvků | napsat uživateli

> Bezdomovec1 žížaly nemají chutné sádlo. K bramborám bude šnicel. Prasečí

uživatel eliminován | 5. 02. 2011, 19:01:41

> SSBN
No já jen, kdybys náhodou chtěl ochutnat... tak abych neudělal ostudu. Pro jistotu Ti vedle talíře dám nádobu na hlínu...

SSBN

SSBN | 5. 02. 2011, 19:01:20 | více příspěvků | napsat uživateli

> Gajusha to už vím, ale to není návod...

uživatel eliminován | 5. 02. 2011, 19:01:16

> SSBN
A nějaký žížaly taky? Ať se to trošku omastí. jen tak samotný brambory nejsou nic moc!818!

SSBN

SSBN | 5. 02. 2011, 19:01:00 | více příspěvků | napsat uživateli

> Santos26 co já vím...? Ptej se ženských

SSBN

SSBN | 5. 02. 2011, 19:00:28 | více příspěvků | napsat uživateli

> marqetka moc složité! Dostanou vařené a basta!

uživatel eliminován | 5. 02. 2011, 19:00:17

> SSBN
Myslíš, že když je dám jakože "zchladit" na okenní parapet (ze zevnější strany), tak se nemohou začít vařit varem znova? !1387!

SSBN

SSBN | 5. 02. 2011, 18:59:42 | více příspěvků | napsat uživateli

> little_star0 ať si ho hledá sama, no ne? Já ji jen vyrazím...

uživatel eliminován | 5. 02. 2011, 18:59:42

> SSBN tak je umyj, a v slupce dej na plech a do trouby... Jak budou měkké tak je vytáhni ja jez je s máslem a solí

uživatel eliminován | 5. 02. 2011, 18:59:14

to je teda těžká práce, uffff..dá to zabrat!1331!!2!

SSBN

SSBN | 5. 02. 2011, 18:58:56 | více příspěvků | napsat uživateli

> Santos26 tvoje brambory, tvoje rozhodnutí !5!

SSBN

SSBN | 5. 02. 2011, 18:58:23 | více příspěvků | napsat uživateli

> Bezdomovec1 vždyť hlína bude! !5!

SSBN

SSBN | 5. 02. 2011, 18:57:57 | více příspěvků | napsat uživateli

> Pepinie no nevím. Dejme tomu. Je lepší je loupat teplé, nebo to jde i se studenýma?

little_star0

little_star0 | 5. 02. 2011, 18:56:47 | více příspěvků | napsat uživateli

> SSBN...mno veď vravím, nájsť jej toho šéfkuchára ...ešte lepšie s vlastnou reštikou...
a pak ju vyraziť !1358!

uživatel eliminován | 5. 02. 2011, 18:56:44

> Pepinie
Hm, to je moc složité, čert aby se v tom vyznal. Neexistuje nějaký tahák na to? !1387!
> SSBN
Já je budu loupat předem, protože nevím jak a čím čistit. !1387!

uživatel eliminován | 5. 02. 2011, 18:56:28

> SSBN
Se špetkou hlíny by byly ještě zdravější!11!

little_star0

little_star0 | 5. 02. 2011, 18:55:54 | více příspěvků | napsat uživateli

> Bezdomovec1...mno ešteže viem čítať medzi riadkami !1348!

uživatel eliminován | 5. 02. 2011, 18:55:53

> SSBN
k tomu aby se něco nepřipálilo slouží míchání...

SSBN

SSBN | 5. 02. 2011, 18:55:50 | více příspěvků | napsat uživateli

> marqetka ne tak zdravé !5!

uživatel eliminován | 5. 02. 2011, 18:55:24

> SSBN oškrábané jsou lepší

SSBN

SSBN | 5. 02. 2011, 18:54:49 | více příspěvků | napsat uživateli

> Santos26 ještě nevím, kdy loupat. a jak chladit

předchozí | 0 | 30 | 60 | 90 | další


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

přítelertepleúkolvážení

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑