Diskuze a otázky - Ekonomickou krizi jde vyřešit pomocí digitalizace

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 23. 09. 2022, 16:29:45 |

Elity, co nám centrálně vládnou nepochopili dosud to, jak má digitalizace optimálně fungovat, zjednodušeně jde o to, aby stroje za nás pracovali a programy řídili stroje, a tak vše globálně automaticky optimálně fungovalo bez zásahu člověka a společnosti. Robot prezident bude vyznamenávat roboty a tím skončí globálně; náboženství, politika, byrokracie, propaganda, cenzura atd.
!905!
Elity logicky mají strach o to, že přijdou o moc a bohatství, proto se snaží o to digitalizaci zpomalit všemi možnými způsoby, jenže to jenom povede k třetí světové válce, ve které se zničí mnoho hodnot a povraždí obrovské množství lidí a po skončení války nastoupí nová digitální doba ve které nebude politika a vše bude řídit umělá inteligence globálně.
!905!
Když něco nejde po dobrém, tak se to nakonec vyřeší po zlém, tak evoluce funguje po mnoho miliónů let! Současnost je postavená na ekonomickém otroctví a nepočítala se tím, že místo lidí budou pracovat stroje a programy, strojům nejde přeprogramovat jejich programy pomocí dogmatické propagandy a cenzury, protože to by stroje přestali správně fungovat a o tom to je!
!905!
Stroj, když nemá to, co potřebuje tak jsou s ním problémy a nejde stroj za chyby násilně potrestat! Člověk to je oblečená opice, a proto z člověka nejde udělat zaměstnance co bude pracovat jako robot na baterky! Lidi budou z civilizace odsunutí do rezervací a zde se oddělí muži od žen, aby se už lidi nerozmnožovali jako egoistický invazní druh, nejsou lidi tak nejsou s lidmi problémy, o tom je globální genocida.   

reagovat

Bude třetí světová válka?

V anketě hlasovalo celkem 1 uživatel

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 93 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑