Diskuze a otázky - Egoističtí pokrytci rozhodují chybně o nás bez nás

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 20. 12. 2021, 07:46:13 |

Vědci zadali umělé inteligenci, aby zjistila, proč civilizace nefunguje optimálně, umělá inteligence zpracovala všechny informace a programy které na světě existují a po deseti letech dospěla k závěru, že egoističtí pokrytci rozhodují chybně o nás bez nás, lidově řečeno, dobrota je žebrota!

Podívejme se na to, proč lidi dělají chyby, a tak mají problémy se kterými si neumí poradit, mnohdy je zde i snaha o to lidi upozornit na jejich chyby ale to nic nevyřeší z čerta nikdo anděla neudělá po dobrém ani po zlém, ano čerti žijí v pekle, kde je za každý dobrý skutek potrestání!

Všechny pekelné ideologie jako je; pohádka, mytologie, pověry, fetiše, symboly, rituály, dogmata, sekty, náboženství, politika, ekonomika, doprava, stavebnictví, školství, zdravotnictví, umění, reklama atd. jsou založené na musíš a nesmíš, svoboda myšlení a konání je všude v pekle zakázána a trestána!

Pandemie Covid-19 co je zde všude dva roky v nahotě odhalila to, že nám vládnou všude jenom volové, co si hrají na všemocné bohy, řešení pandemie není v; testování, očkování, zakazování atd. volové co si zde hrají na bohy, si myslí, že násilí vyřeší každý problém, jenže pandemie není válka, ve které je možné vyhrát pomocí násilí!

Pandemie to je veliký účet, který nám evoluce vystavila za naše myšlení a konání v ekosystému, řídíme se dlouho egoistickým heslem, po mě potopa, proměnili jsme tak egoisticky přírodní ráj a nepřirozené peklo ve kterém je život trestem. Člověk je invazní parazit, který napadl ekosystém, a tak se ekosystém definitivně rozhodl, že tohoto lidského parazita optimálně eliminuje pomocí pandemie.
!54!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 1803 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑