Diskuze a otázky - Dopřejte si to, co je pro vás nejlepší

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 6. 07. 2022, 15:28:03 |

Všude je snaha vás přesvědčit o tom co je pro vás nejlepší, ti druzí v tom mají jasno a mají svoje subjektivní svaté pravdy, dalším problémem je to že se vše mění, a tak to co bylo pro vás nejlepší už nemusí dneska být pro vás nejlepší.
!737!
Problémem je to že z dálky mnohé vypadá jinak než z blízka, nejhorší možnou investicí jsou dneska věci a služby které minimálně používáte, zamyslete se vždy nad tím, jak často budete používat to do čeho investujete čas a peníze?
!905!
Podívejme se na děti, pořizujeme si děti a jaký z nich máme užitek, užitek z našich dětí mají jenom bohatí lidé, pro které musí naše děti po celý život pracovat za ubohou mzdu, stali se z nás loutky, a tak máme blbou náladu, a to řešíme vírou v pitomosti nebo cigaretou a pivem. Jakou logiku mají neustálé války stejně se násilím nic trvale nevyřeší?
!1394!
Nebude to trvat už evolučně dlouho a práce za mzdu pro lidi nikde nebude, protože na práci budou jenom stroje a programy, je naivní představa že nás budou živit roboti, roboti nás odsunou do rezervací a zde oddělí muže od žen abychom se už nerozmnožovali jako invazní druh.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 83 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑