Diskuze a otázky - Domácí práce má velikou budoucnost

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 19. 01. 2008, 12:02:45 |

Doma lze dělat mnohé

V současné době je doma na světě ohromné množství lidí co se nudí a rádi by doma dělali nějakou práci, co by jim přinesla slušný zisk. Pravdou je že jakmile se někomu podaří něco takového skutečně najít tak se velmi rychle vytvoří tvrdá konkurence a ona mu sníží odbyt a zisk. Doma lze dělat mnohé můžete;

vytvářet internetové stránky, programovat, psát knihy, poskytovat sex, točit erotické filmy, nahrávat písničky, fotografovat akty, učit lidi cizí jazyky, kompletovat jednoduché výrobky, pěstovat akvarijní rybičky, starat se o malé děti, vařit a péct, prát prádlo, šít oblečení, atd.
Pravdou ale zde je, že musíte mít odbytové zdroje, nemá smysl něco produkovat, když z toho nic nebudete mít! Nabídka je v současnosti mnohem větší než poptávka, když vám práce stojí tak z ní nemáte zisk. Nejlepší je mít přirozený monopol, nebo nějaké výhody, jež vám zajistí stabilní odbyt toho, co jste doma vyprodukovali. Podívejme se na klasickou domácí práci a to prostituci, zde je dost veliká konkurence a je zde problém si zajistit levnou reklamu. Nemá totiž smysl dát vše, co získáme prací do reklamy! Zákazník chce velikou kvalitu a nízkou cenu, naopak kurva se snaží o to, nabídnout nízkou kvalitu a vysokou cenu. U domácích prací se taky setkáváme s tím, že se mnohde domácí práce dávají do vězení a zde vězni musí mnoho tvrdě pracovat jenom za stravu. Pro zadavatele je práce vězňů výhodná je totiž; levná, spolehlivá, rychlá, což vede k tomu, že se k vám do bytu tato práce nedostane. Hledání odbytu se mnohdy podobá šachové hře, máte zde mnoho možností a nesmíte učinit chybu, protože byste přišli o zisk. Většina lidí v současnosti existuje od výplaty k výplatě, a jsou zde i takové vrstvy co nemají vůbec peníze, jde o; děti, nemocné, bezdomovce, vězně, důchodce, atd.
!941!!1024!!1144!!1024!!941!

reagovat

V diskuzi jsou 2 příspěvky a shlédlo ji 793 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 19. 01. 2008, 13:21:45

No nevím. Rok jsem pracoval z domu (dělal jsem jazykové překlady a tak), ale víckrát už bych do toho nešel. Člověk je na jednu stranu sice králem svého času, dělá si kdy chce, kolik chce a tak, lhostejno zda ve dne nebo v noci. Jenže na druhou stranu je to (mluvím za sebe - svůj názor,nikomu nic nevnujcuju) pěkně na zbláznění. Ráno člověk vstane, zapne PC, se světem komunikuje max. po telefonu nebo ICQ ap., večer to zabalí a jde spat. Možná záleží na povaze člověka, já jsem ten kdo potřebuje být mezi lidma, proto jsem této práce zanechal a našel si fleka, kde jsem měl sice cca 75% platu, ale nehrabalo mi z toho.

uživatel eliminován | 19. 01. 2008, 12:08:50

Třeba to bude,jak předvídal Egon Bondy,že hlavní funkce lidí bude nebude coby výrobního faktoru,ale ve společnosti páté vědeckotechnické revoluce vystoupí do popředí spotřební funkce,t.j. zboží nejsou peníze,a přebytek zboží ,který vznikne hromadnou strojovou automatizovanou výrobou nebude možné nerozdělit...!2!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

člověkmnohépráceziskpravdastránkadobadomácíknihajazykodbyttvrdákonkurencesvětpísničkamnožstvíbudoucnostsexfilm

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑