Diskuze a otázky - Doma je ráj a mimo domov je peklo

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 1. 10. 2022, 22:16:25 |

Po smrti není ráj ani peklo nebo převtělení to jsou jenom pohádky, podívejme se na osud lidí, co neměli dobrý domov, jak ubohý byl jejich osud, z takových lidí se stávají nepřizpůsobiví příživníci, které zavíráme do vězení nebo do blázince, pořád platí přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno. Pokud na děti nemáte čas a nemáte pro ně peníze, tak si děti nepořizujte, a místo dětí vám budou stačit nenáročné pokojové rostliny.
!905!
Televize a internet to je digitální zrcadlo ve kterém spatřujeme dobro a zlo, zla je zde nadbytek a dobra je zde nedostatek, příčinou je to že většina lidí na světě nemá dobrý domov. Proč většina lidí na světě nemá dobrý domov, to jistě musí mít nějakou příčinu? Nemáme dobrý domov, protože je všude centralizace, následkem je rozdělní lidí na ty, co jsou v centru jako elita a ty co nejsou v centu jako otroci, rovnost je zde jenom ve smrti! 
!905!
Myslíme a konáme podle situace, pokud jsme ve zlé situaci tak je naše jednání zlé, nejsme zlí jenom k cizím lidem jsme zlí i sami k sobě, a tak pijeme slivovici a kouříme cigarety, následkem je to že jsme těžce nemocní, a tak předčasně umíráme, komu není rady tomu není pomoci, nejsou žádné zázračné léky pro ty, co si svojí pitomostí zničili zdraví! Otrávili jsme vzduch a teď jej dýcháme, otrávili jsme potraviny a teď je jíme, otrávili jsme vztahy mezi lidmi a teď v těchto vztazích žijeme atd.  

reagovat

Doma je ráj a mimo domov je peklo

V anketě hlasovalo celkem 1 uživatel

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 60 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑