Diskuze a otázky - Dokonalý zaměstnanec

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 13. 10. 2022, 20:52:57 |

Přiznejme si to, že dokonalý zaměstnanec je něco jako bůh, kterého nikdo neviděl a věříme přesto že existuje. Musíme dělat s tím co je k dispozici, lidi nejsou dokonalí a nikdy nebudou dokonalí, genetická a psychická dokonalost je utopie! Dokonalý je zákon příčiny a následku, ale tento zákon není subjekt, je to pravidlo, na které se lze spolehnout.

Proč toužíme po dokonalosti ve světě kde je vše nedokonalé? Toužíme po opaku a pokud je zde vše nedokonalé tak toužíme po dokonalosti a tím se dostáváme do problémů, známkování studentů je ukázkou našeho toužení po dokonalosti, lidi nejsou zboží, které je možné rozdělit podle výkonu a kvality.

Podívejme se na Windows z hlediska dokonalosti, proč není Windows dokonalý, vždyť jsou to jenom nuly a jedničky které vytvářejí programy. Spojil jsem se s programátory Windows a ptal se jich proč není Windows dokonalý operační systém, jejich odpovědi nebyli slušné, a tak je zde nebudu rozebírat!

Windows není dokonalý, protože programátoři Windows nejsou dokonalí, z díla spatříme tvůrce, z toho je nám jasné že dokud zde nebudou dokonalí zaměstnanci, tak do té doby zde nebude dokonalá civilizace. Nahradíme proto lidi za autonomní inteligentní roboty, nejsou na světě lidi tak zde nejsou s lidmi problémy. Člověk to byla testovací verze a robot je finální evoluční verze.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 74 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑