Diskuze a otázky - Dokonalý egoismus

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 28. 08. 2022, 08:04:04 |

Ten druhý je egoista (sobec), egoismus není opakem altruismu, jak si pitomci myslí, altruismus to je povrch egoismu, aby egoismus nevypadal z dálky ošklivě. Nebude to trvat evolučně dlouho a vznikne dokonalý egoismus díky napojení centrálního nervového systému na globální virtuální realitu s umělou inteligencí, skončí tak; pohádky, pověry, mytologie, fetiše, rituály, totality, propaganda, cenzura, reklama, sekty, náboženství, politika, filosofie, pokrytectví, ideologie, války, konflikty, násilí, lež, krádež atd.
!905!
Naše myšlení se ocitne ve virtuální globální realitě, kde bude dokonalý egoismus, bude nastavená ochrana vztahů pomocí umělé inteligence, která zablokuje egoistům možnost chybovat. Všechny současné informace a programy budou upraveny umělou inteligencí, aby v nich nebyli chyby, tak zanikne možnost maskovat egoismus altruismem.
!905!
Stvořili jsme víru v zázraky abychom tak maskovali egoismus altruismem pomocí; pohádek, sekt, náboženství, politiky, propagandy atd. pokud by mohli demokratické volby eliminovat pokrytecký egoismus politiků, tak by se volby logicky zakázali. Vše je o kontrole, jakmile není něco pod kontrolou tak jsou s tím problémy, podívejme se na lidi, co zavíráme do vězení nebo do blázince, zde jde vždy o lidi, kde není ego pod kontrolou, a tak dochází k porušování zákona a morálky.

reagovat

Na kolik procent jsi dokonalý egoista?

V anketě hlasovalo celkem 1 uživatel

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 96 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑