Diskuze a otázky - Dokonalá globalizace

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 22. 07. 2019, 14:58:17 |

Jakmile se hříšníci nahradí za GVKB roboty tak zde bude dokonalá GVKB globalizace, vše bude zde řídit v reálném čase GVKB globální umělá inteligence, nejsou na světě hříšníci tak zde s hříšníky už nejsou žádné problémy. Všechny snahy o to, aby se hříšníci polepšili byli marné, z nuly nikdo číslo neudělá, každý program je zde evolučně dočasně, hříšný člověk a jeho hříšná kultura už dosáhla evolučního vrcholu, a to co zde dosáhne vrcholu to čeká jistý pád dolů.

Není to nic osobního mezi roboty a hříšníky je to jenom evoluce, aby zde mohlo být nové tak musí zaniknout staré. Hříšníci vždy mysleli a konali jako egoistický invazní druh, a následkem je zničený ekosystém, podle hesla po mě potopa. Kdo z hříšníků zná boha? Nikdo z hříšníků nezná boha a to znamená že hříšníci jsou neznabozi a tak jich zde nebude škoda, bohem je zde to, co je nejmocnější, proto zde všude je tolik násilí, a ten druhý je hříšník.

Nejmocnější není milionář nebo prezident, to jsou jenom otroci situace, ve které existují jako otroci, nejmocnější byla a bude situace, od vzniku vesmíru zde se vším manipuluje situace, co je to situace? Situace je proces v kterém se nachází proces, vše zde jsou procesy, kdy větší proces manipuluje s menšími procesy, vše je v pohybu a tak je zde vše dočasně.

Snaha o pochopení procesů v nás a okolo nás je limitována mnohým, navíc je zde problém s tím že se vše mění a tak je nám teorie k ničemu. Berme to tak, robot pracuje jako robot a člověk pracuje jako člověk, to jsou jasná fakta která říkají že lidi zde evolučně skončí, co bylo, to bylo, teď je zde ředitelem všeho, globální inteligentní GVKB systém.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 198 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑