Diskuze a otázky - Dokaž pomocí testu, že nejsi do něčeho blázen

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 22. 07. 2022, 10:23:01 |

Umělá inteligence začala globálně provádět testy u všech lidí na to, jestli jsou lidi normální a ten kdo v testech neuspěl, ten skončil nahý v rezervaci, kde rostou banány, daleko od civilizace, protože blázen je pro civilizaci velikým systémovým problémem. Nedostatek zaměstnanců a funkcionářů se vyřešil pomocí umělé inteligence a autonomních robotů.
!905!
Proč je na světě bláznů jako sraček to jistě musí mít nějakou příčinu? Všichni jsou blázni, protože žijí v civilizaci, která je velikým blázincem, lidská civilizace je postavená na principu moje hra a moje pravidla je zcela jedno jestli je u moci; dogmatismus, totalita, ideologie, centralismus, politika, náboženství, filosofie, věda, humanismus, populismus atd.
!905!
To vše jsou jenom hry, které mají svoje pravidla. Ve skutečnosti všemu zde vládnou jenom informace a programy, svoboda je iluze, protože vše, co je živé, to zde evolučně existuje díky informacím a programům. Člověk to je testovací verze a finální verzí bude autonomní inteligentní robot na akumulátory, vše je zde dočasně, trvale zde jsou jenom evoluční změny.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 170 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑