Diskuze a otázky - Dogmatické totality stvořili pekelný očistec

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 31. 08. 2022, 21:19:12 |

Všude kde se používají lidské zákony tam je i dogmatická totalita, a tak není už kam utéci před dogmatickými totalitami. Války v nahotě odhalují to, jak fungují dogmatické totality, ve kterých miliony zbytečně mrtvých lidí to je pro elitu jenom statistika. Veliká spotřeba cigaret a alkoholických nápojů statisticky odhaluje dogmatické totality kdy ubožáci v pekelném očistci unikají do světa iluzí pomocí drogy která ničí jejich zdraví.
!905!
Myslíme a jednáme podle situace, a tak pokud žijeme mnoho generací v pekelném očistci tak se z nás stávají pokrytci co si hrají na to co nejsou, vše je zde hra, ve které čerti z dálky vypadají jako andělé. Dogmatické totality fungují jako stroj, ve kterém je každý ubožák dobře utaženým šroubkem.
!905!
Jenže najednou přijde umělá inteligence a autonomní roboti, dogmatická totalita začne nahrazovat lidi za autonomní roboty a umělou inteligenci, nejsou na světě už nikde lidi tak nejsou s lidmi žádné problémy. Zaměstnavatelé potřebují, aby zaměstnanci pracovali jako roboti, a tak se lidi nahradí za roboty pro nikoho nebude výjimka nebo imunita, člověk to byla testovací verze a robot je finální verze, vše je zde evolučně dočasně, takový je život v pekelném očistci.     

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 80 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑