Diskuze a otázky - Dobrý obchod je o nabídce a poptávce

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 23. 06. 2022, 14:44:49 |

Existujeme v času a prostoru kde je vše obchod, a tak je zde i snaha být v obchodě úspěšným, často je nám obchod skrytý z nějakého důvodu, z dálky mnohé vypadá jinak než z blízka. Každý obchod má svoje pravidla, která vytvořila evoluce nebo situace, za porušení pravidel je trest, a tak zde je kontrola která zajišťuje dodržování pravidel. Tam kde je možné udělat dobrý obchod tam je i konkurence, a tak je zde logicky snaha o to eliminovat násilně konkurenci tak vznikají centralizace a monopoly.

V přírodě nejsou centralizace a monopoly to vede k tomu, že zde není rozdělní na bohaté a chudé jednice, nadbytek pro ty co jsou nahoře vytváří logicky nedostatek pro ty, co jsou dole, rovnost u lidí je zde jenom ve smrti, z prachu vše vzniká a v prach se to navrací, to že nemáš už prachy je tvůj soukromý problém, který je způsoben tím, že jsi naivní pitomec.

Pokud si přečteme sto let staré knihy tak si uvědomíme, jak se za pouhých sto let naše společnost změnila v mnohém, některé změny jsou k našemu dobru a jiné změny nám škodí, každý zisk je spojen se ztrátou, získali jsme; telefony, knihy, časopisy, rádio, televizi, internet, vědomosti atd. to vše vedlo k tomu, že jsme se stali loutkami, které snadno ovládá centralizace. Největším problémem současnosti je malá hodnota člověka, a proto se lidi k sobě chovají často zle, a tak se lidi; zabíjejí, vězní, mučí atd.
!905!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 70 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑