Diskuze a otázky - Divadlo kniha televize internet virtuální realita

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 6. 11. 2022, 10:49:19 |

Evoluční proces je spojen se snahou informovat inteligentní systémy, a tak jim umožnit se optimalizovat, člověk dokázal zázraky u toho, jak informovat lidi a tím proměnit hlupáky ve specialisty. Divadlo, kniha, televize, internet, virtuální realita atd. o tom je informační svět ve kterém žijeme, problém s příživníky, co se neumí přizpůsobit konzumní společnosti je problémem špatné výchovy v rodině, kde nemají děti přístup k hodnotným informacím.

Přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno, moudrý se umí pučit z chyb druhých a hlupák se nepoučí ani z vlastních chyb, hlupákem může být i ten kdo má titul získaný na vysoké škole, z díla poznáme tvůrce, podívejme se na to, jak hlupáci; upálili Jan Hus, ukřižovali Ježíš Kristus, zastřelili John Fitzgerald Kennedy atd. hlupáci nemají rádi moudré lidi, protože jim nastavují zrcadlo, bylo a bude.

Války a pandemie v nahotě odhalují naši hloupost po mnoho tisíciletí, vše je pořád o kontrole kvality, jakmile nefunguje kontrola kvality tak následkem je zhroucení; feudalismu, socialismu, kapitalismu, populismu atd. je potřeba konečně pochopit to že pokud zde nebudou lidi tak zde nebudou s lidmi problémy, místo lidí budou na světě autonomní inteligentní roboti na akumulátory, vše je zde dočasným experimentem.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 65 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑