Diskuze a otázky - Díky psychopatům je zde ekonomický očistec

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 9. 11. 2022, 21:36:00 |

V každém člověku je ukryt psychopat záleží jenom na prvních deseti letech života člověka, které rozhodnou o tom nakolik bude člověk psychopatem, je to jenom o naprogramování pomocí výchovy v rodině a škole, jablko nepadne daleko od stromu. To že je někdo psychopat není nemoc, je to evoluční chyba, kterou nejde eliminovat jinak, než smrtí psychopata.

Tak jako testujeme inteligenci tak bychom mohli i otestovat to nakolik je někdo psychopatem, psychopat je dobrý manipulátor, a tak se z něj snadno stává politik nebo podnikatel. Ježíš Kristus byl psychopat, ale narazil na konkurenční psychopaty, a tak byl nahý ukřižován.

V mnohém to připomíná boj o to, kdo bude vůdcem vlčí smečky, ten, kdo je nejsilnější a nejchytřejší se stává vůdcem smečky a má k dispozici několik samic. Podívejme se na prezidentské volby 2023 a zjistíme to, že většina kandidátů jsou psychopati, vysoké funkce jsou pro psychopaty drogou, na které jsou závislí, co se stane, když robot prezident bude v roce 2033 vyznamenávat roboty.

Pro psychopaty tak zde už nebude možnost seberealizace ve vysoké funkci. Psychopati propadnou závislosti na slivovici a cigaretách, aby tak uniknuly ubohé realitě, ve které se nemohou seberealizovat, vše je zde o příčině a následku, jak si to uděláme takové to máme.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 55 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑