Diskuze a otázky - Díky bohu má vše smysl

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 7. 09. 2022, 12:00:08 |

Neustále se ubožáci ptají na to, jestli má jejich ubohý život zde nějaký smysl, když nejsou šťastní a mají problémy? Pokud zde není víra v boha tak následkem je to, že zde jsou ubožáci, pro které nemá jejich ubohý život smysl, a tak konzumují léky na nemoci, nebo pijí pivo a kouří cigarety.
!905!
Abychom mohli věřit v boha musíme logicky znát boha, bez poznání boha nejde věřit v boha, existuje na světě mnoho svatých organizací, které věřícím nabízí subjektivní víru v boha, zde jde o svaté podvodníky, co dělají z věřících pitomce, protože všechny tyto svaté organizace neznají pravého boha.
!905!
Boha poznáváme z jeho vlastností, pokud bůh nemá všechny božské vlastnosti, tak je to ubohá dočasná náhražka za boha, když nemáme originál tak se spokojíme s ubohou náhražkou! Bůh to je seberealizace, pokud dosáhneme seberealizace, tak má náš život konečně smysl!
!905!
Bez dosažení seberealizace jsme zde jenom psychické mrtvoly na dočasné dovolené v očistci, proto je zde tolik násilí, kdy psychické mrtvoly ubližují násilně psychickým mrtvolám. Logicky je zde otázka, proč je dosažení seberealizace tak obtížné pro psychické mrtvoly?
!905!
Jak se lidské dítě narodí, tak je zde snaha z něj učinit násilně psychickou mrtvolu pomocí propagandy a cenzury, jakýkoli odpor proti propagandě a cenzuře je marný, protože jde o naprogramovaný stroj, který nemá smilování s těmi, co mu chtějí klást odpor! 
!905!
Psychické mrtvoly jsou uzavřené po celý život ve svém mrtvém psychickém světě a jakýkoli pokus o to, aby opustili svůj mrtvý psychický svět je marný, protože tyto mrtvoly mají strach ze světa, který je psychicky živý. 
!905!
Inflace, pandemie, daně, poplatky, pokuty, krize, monopoly, protekce, korupce, vandalismus, bída, špína, hluk, podrazy, konflikty, války atd. to vše je následek toho že nám všude vládnou jenom psychické mrtvoly! 
!905!
Psychické mrtvoly je snadné nahnat do války nebo do otroctví, protože jde jenom o ubožáky bez inteligence. Vždy zde byla cenzura, která se snažila zabránit tomu, aby se mohli psychické mrtvoly probudit a začít toužit po seberealizaci. 
!905!
Nebude to trvat evolučně dlouho a práce za peníze zde už nikde pro lidi nebude, na práci zde budou; stroje, programy, roboti, umělá inteligence atd. robot prezident bude vyznamenávat roboty a v továrnách budou roboti vyrábět roboty, na něco takového nejsme evolučně připravení.
!905!
Je naivní představa že bez práce zde budeme moci dále existovat, protože budeme moci na robotech chytře parazitovat, budeme najednou globálně odsunuti z civilizace do rezervací a zde se oddělí muži od žen, abychom se už nemohli rozmnožovat jako invazní druh.
!905!
Komu není rady tomu není možné pomoci, člověk to byla testovací verze a robot je finální verze, vše je zde o příčině a následku, zaměstnavatelé potřebují zaměstnance, co pracují jako roboti, a tak roboti nahradí lidi, místo nálepky vyrobeno v Číně, zde bude nálepka, GVKB (vyrobeno pomocí umělé inteligence a robotů). 

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 63 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑