Diskuze a otázky - Dezinformace z nás dělají ubožáky

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 11. 10. 2022, 09:01:46 |

Jsme si cizí, a tak si lžeme, dobrota k cizím lidem to je žebrota! Nelžeme jenom cizím lidem, lžeme dokonce i sami sobě, protože jsme sami sobě cizí! S příchodem centralizace zmizela z našeho života pravda a tím zmizela i láska, protože tam kde není pravda tam není ani láska.

Veliká spotřeba léků na hlavu a drog je jasným důkazem toho že se z nás stali čerti co žijí v pekle, je to marnost hledat v pekle anděla, v pekle nejsou andělé a jsou zde jenom čerti co si hrají na anděly.

Mír je válka vedená ekonomickými zbraněmi, otroctví neskončilo jenom se přizpůsobilo situaci, jaký to má smysl, že můžeme jít zvolit za svoje zástupce otrokáře co s námi budou zacházet jako s otroky, svoboda je tam kde není centralizace a tím tam nejsou ani daně a clo.

Vše evolučně směřuje k tomu, že na práci budou stroje a programy, pro otroky zde už žádná práce za mzdu nebude, otázkou je, jak zdaníme stroje a programy, když stroje a programy pracují zadarmo?

Vše skončí tím, že se lidi odsunou do rezervací a zde bude přídělový systém, aby se neplýtvalo hodnotami, v rezervaci většina lidí do roka zemře, protože nezvládne existovat v ubohých existenčních podmínkách, nejsou lidi tak nejsou s lidmi problémy o tom je globální genocida.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 79 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑