Diskuze a otázky - Děti jsou spojené s velkými problémy

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 12. 10. 2022, 08:40:05 |

Heterosexuál, homosexuál, asexuál to je rozdělní lidí z pohledu sexu, vše zde jsou příčiny a jejich následky, pokud se stali pro nás děti problémem, tak následkem je snaha nemít děti, a tak je zde homosexuál a asexuál, taky je zde antikoncepce a potraty. V dávné minulosti byla veliká snaha mít hodně dětí, protože s dětmi nebyli veliké problémy.

Pokud jsou s dětmi veliké problémy tak to jistě má nějakou příčinu? Problémy máme s tím, co je nám velmi vzdálené, děti se nám stali velmi vzdálené, a tak máme s nimi veliké problémy, logicky je zde otázka a proč jsou nám děti v moderní společnosti velmi vzdálené?

Priority určují, co nám bude blízké a co nám bude vzdálené, děti nejsou naší prioritou, a tak jsou nám vzdálené, naší prioritou je práce za peníze, protože bez peněz nedokážeme existovat v centralizované pokrytecké společnosti. Je třeba začít s prodejem dětí státu, narodí se dítě a stát to dítě koupí od rodičů za tržní cenu a potom dítě vychová optimálně.

Každé dítě bude mít optimální vzdělání, díky tomu že výchova dětí bude spojená s tím že děti dostanou do hlavy digitální napojení na globální umělou inteligenci, která zajistí u dětí optimální vzdělání pomocí virtuální reality, ve které není možné dělat chyby. Takto dojde k zániku očistce a místo očistce zde bude ráj ve kterém je všude pravda a láska.

reagovat

Děti jsou spojené s velkými problémy

V anketě hlasovalo celkem 1 uživatel

V diskuzi je 1 příspěvek a shlédlo ji 285 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 12. 10. 2022, 08:43:17

https://gvkb.webnode.cz/
!11!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

dítěproblémnásledeksnahaasexuálhomosexuálpříčinapohledpotratminulostvelkáheterosexuálantikoncepcečlověk

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑