Diskuze a otázky - Demonstrace proti chybám v programech

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 28. 10. 2022, 16:24:54 |

Všechny demonstrace jsou v principu proti chybám v programech, vše je zde naprogramováno k nějakému účelu a mnoho programů má v sobě chyby, myslím tedy chybuji, problém je v tom že hovno víme, a tak myslíme. Staré knihy nám v nahotě odhalují naše chyby v programech, s odstupem času nám dochází to, že jsme všichni pitomci, co dělají od narození do smrti pitomosti.

Propaganda a cenzura o tom jsou populistické centrální totality ve kterých pitomcům vládnou staří pitomci, následkem jsou problémy, na které není řešení. Je vůbec možné změnit společnost tak aby zde zvítězila pravda a láska na věčné časy? Je tu jedna možnost, která se vám nebude líbit, nahradíme pitomce za umělou inteligenci a autonomní roboty, nejsou na světě pitomci tak zde nejsou s pitomci problémy, to je logické řešení chyb v programech.

reagovat

V diskuzi jsou 2 příspěvky a shlédlo ji 230 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 28. 10. 2022, 21:40:40

Problémem všech vynálezů a novinek je to že budou k dispozici i vaší konkurenci! Získáte díky umělé inteligenci velikou návštěvnost na internetu, ale i vaše konkurence díky umělé inteligenci získá velikou návštěvnost, následkem bude inflace u návštěvnosti stránek a dojde na hledání něčeho jiného co by vám přineslo užitek. Je naivní představa spásy ve virtuální realitě, protože i do virtuální globální reality pronikne rychle umělá inteligence, budoucnost je o tom že hodnota lidské práce bude rychle klesat.

Nebude už ani zájem o lidskou práci která je zadarmo, na práci budou jenom stroje a programy, problémem je to že se lidi odsunou z civilizace do rezervací a zde se oddělí muži od žen, aby se tak realizovala nenásilná genocida, nejsou lidi tak nejsou s lidmi problémy. Je to jenom o tom že vše je zde dočasným experimentem, to, co je dneska nahoře to bude zítra dole, podívejte se na války a dojde vám, jak se naše civilizace rychle mění, brzo zde budou války bez vojáků a o vítězství rozhone moderní technika a moderní programy.

Vita1971

Vita1971 | 28. 10. 2022, 16:31:09 | více příspěvků | napsat uživateli

> Postmaster Uřízlá kebule je to nejlepší proti čipování lidu


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

chybaprogramdemonstracepitomecproblémodstuppitomostknihacasusúčelnarozenícenzuratotalitahovnoprincipsmrtpropagandanahota

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑