Diskuze a otázky - Další oběť neonacistů...

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 23. 01. 2008, 05:58:05 |

http://www.antifa.cz/151-mzdomova-jan-kucera-dal-i-obe-neonacistu.html

>Co na to říkáte? Dle mého názoru, AFA zase perlí !2! Nějakej cigoš si ho tam bodne a už to udělaj náckové !2!

reagovat

V diskuzi je 150 příspěvků a shlédlo ji 1381 uživatelů .

předchozí | 0 | 30 | 60 | 90 | další

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 26. 09. 2008, 19:54:42

Podle mě byl Honza hrdina. Postavit se nacistovi s nožem chce odvahu a on bojoval hrdě až do konce života. Kdyby takový byli všichni možná už by to konečně v těch ulicích vypadalo trochu jinak. Ať si říká kdo chce, co chce ... pro mě to bude vždycky hrdina! REST IN PEACE!

uživatel eliminován | 30. 08. 2008, 01:01:06

AFA perlí pořád !2! Jeho blbost, když dá dělo na hlavu magorovi s nožem, co na to říct :) Jeho chytrý antifa-kamarádi ani nevěděli číslo na záchranku tak jim ho diktoval sám !2! Hlavně že ten cikán co ho pobodal je nácek !2! Spíš bych na to řekla že jsme se zbavili dvou much jednou ranou !2!

uživatel eliminován | 5. 02. 2008, 13:39:29

hezká píseň...Fašistický móresy
Komu čurák nestojí, ten musí aspoň hajlovat,
potom musí zákonitě jako blbec vypadat,
komu čurák nestojí, ten musí aspoň hajlovat,
má to místo masturbace, není to můj kamarád,

ten kdo si plete Čechy s třetí říší,
fašistický hesla hodně nahlas křičí,

ale tady není rajch a není tady Německo,
je tu celkem jinej stát, je tu Česko, Česko, Česko !

Komu čurák nestojí, ten musí aspoň hajlovat,
potom musí zákonitě jako blbec vypadat,
komu čurák nestojí, ten musí aspoň hajlovat,
má to místo masturbace, není to můj kamarád,

fašistický móresy se v Čechách už nenosí,
a jestli se nosily, tak teď se nosit přestanou,

do prdele Němcům lézt, to je ňáký posraný,
musíme s tim skoncovat, i když jsme v tom chovaný,

Komu čurák nestojí, ten musí aspoň hajlovat,
potom musí zákonitě jako blbec vypadat,
komu čurák nestojí, ten musí aspoň hajlovat,
má to místo masturbace, není to můj kamarád,

komu čurák nestojí, ten musí aspoň hajlovat,
potom musí zákonitě jako blbec vypadat,

a taky že tak vypadá, když drží ruku zdviženou,
doufám, že se tyhle blbý přeháňky včas přeženou,

Komu čurák nestojí, ten musí aspoň hajlovat,
potom musí zákonitě jako blbec vypadat,
komu čurák nestojí, ten musí aspoň hajlovat,
má to místo masturbace, není to můj kamarád

m.e.s.i.a.h.

m.e.s.i.a.h. | 3. 02. 2008, 16:06:38 | více příspěvků | napsat uživateli

LIDI ŘEŠÍTE HOVADINY PŘI TOM SE BLÍŽÍ ČAS APOKALYPSY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uživatel eliminován | 3. 02. 2008, 16:05:44

grendel: hezkej článek...

uživatel eliminován | 3. 02. 2008, 15:46:28

ja znam taky jednoho nazi negra

uživatel eliminován | 3. 02. 2008, 15:41:44

Zneužití smrti mladíka k politické propagandě

Pojďme se společně poohlédnout za kauzou, o které v poslední době informovala snad všechna média. Jedná se o vraždu příbramského mladíka Jana Kučery, jehož zabil militarista cikánského původu. Vše, co se kolem odehrálo, přineslo nemálo zajímavých informací…


AFA „informuje“
Na internetových stránkách anarchokomunistického spolku AFA se objevil článek, který byl věnován „další oběti neonacistického násilí“. Antifašisté se v něm tváří velice solidárně, přičemž je jim samozřejmě jasné, že to všechno pro ně může přinést nějaký ten bod u alternativní mládeže – tedy pokud bude vrahem „neonacista“. No a tak se z cikánského poloidiota vyklubal stoupenec nacismu. Ještě chybělo dodat, že měl co dočinění s Národním odporem – i když možná toho se dočkáme časem. Celé toto divadélko, které předvedla AFA, bylo na hony vzdáleno pietě a vyjádření soustrasti nad zesnulým – jedná se o holý populismus, kde měla smrt mladého člověka pouze posloužit snahám o diskreditaci pronárodního hnutí. Pročpak asi antifašisté vynechali v překladu článku pro zahraniční čtenáře skutečnost, že byl vrahem cikán, ačkoli v české verzi se tento v celku podstatný fakt objevil? Přítomnost takové absurdity by patrně nevyvolala onu „vlnu“ (či spíše vlnku) mezinárodní antifašistické solidarity. Ze strany AFA tak byla tato dezinformace zcela jistě promyšleným krokem…

Jak každý určitě zaznamenal, neonacisté jsou v poslední době vidět skutečně při všem (zabíjením hlavních postav populárních seriálů počínaje a demonstracemi v jakási údajná židovská výročí konče) a není se proto čemu divit, že se AFA snaží v tomto proudu náležitě svést. Chaotické představy se skrze systémová média šíří jako jakási nakažlivá choroba a je proto zcela na místě, informovat objektivně o tom, co se skutečně stalo.


Pozadí události
K celé kauze jsme získali informace o jednotlivých osobách a vztazích mezi nimi od obyvatelů města Příbram. Situace však byla zcela jiná, než jak o ní informovala Antifa a systémová média, což snad ani nikoho příliš nepřekvapí.

Takže zaprvé – Jan Kučera nebyl v žádném případě zabit stoupencem národního socialismu!


Zde můžeme vidět fotografii vraha Jiřího Fouse: http://www.odpor.org/UserFiles/Image/jiri%20fous.jpg

Již na první pohled je patrné, že se jedná o mladíka cikánského původu. Cikánský neonacista? No to snad nemůže nikdo myslet vážně. Ideologie českého národního socialismu má své jasné zákonitosti a cikán nemůže být v žádném případě jeho součástí! Skutečnost, že postava vraha byla cikánského původu, byla veřejnosti záměrně zamlčována (ačkoli je pravdou, že velice podivný termín „romský neonacista“ se v jednom zpravodajském článku objevil). Představme si, kdyby člověk slyšel z médií zprávu o tom, že byl nějaký mladík zavražděn neonacistou cikánského původu. Jaká by asi mohla být přiměřená reakce běžného občana? Každý by si řekl, že se muselo jednat o někoho duševně vyšinutého, jelikož tyto dvě věci prostě a jednoduše nejdou dohromady! To systémová média samozřejmě dobře ví a podle toho se také náležitě zachovala – ve většině případů záměrně zamlčovala objektivní skutečnost, která by celý případ stavěla do zcela jiného světla.

Za zmínku ještě také stojí to, jak drtivá většina zpravodajců vehementně informovala, že vrah se svého činu dopustil oděn do druhoválečné uniformy německého Wehrmachtu. Ve skutečnosti se však jedná o uniformu Bundeswehru, jež se dnes prodává v každém army-shopu za pár korun. Že by se jednalo ze strany novinářů o omyl, je velmi nepravděpodobné, jelikož rozdíl je patrný na první pohled. Tedy znovu záměr?


Informátoři z Příbrami popisují Fouse takto:

„…Fous byl zjevně psychicky labilní, to potvrdí snad každý, kdo s ním měl co dočinění. Nedivil bych se, kdyby unikl trestu a soud ho místo do vězení poslal do blázince…“

„…Nikdo z příbramských NS s ním nic neměl – maximálně konfrontaci. Tento člověk s námi (mimo místa narození a podobných věcí) nemá absolutně nic společného…“

Cikánský vrah Fous se v poslední době pohyboval v kolektivu lidí, mezi které patří také postava jistého Linharta. Tato osoba byla stoupencem antifašismu, avšak ačkoli neustále po internetu vyzýval k fyzické konfrontaci, ve skutečnosti se jí zdaleka vyhýbal. Po jeho odhalení příbramskými aktivisty, se začal vymlouvat, že nemá s ideologií antifašismu pranic společného. Uběhl nějaký čas a on se odtrhl od svých bývalých soudruhů. A světe div se, začal o sobě prohlašovat, že je nacista! S cikánem Fousem uzavřeli jistě pevný bratrský svazek a začali se stýkat. Jan Kučera komentoval postavu Linharta, svého bývalého kamaráda, takto: „…tenhle kluk má IQ opravdu velmi malé, nikomu normálnímu nestojí ani za řeč…“

Podobní lidé měli tedy tvořit nejspíše nějakou „nesmírně nebezpečnou neonacistickou buňku“, která pod vedením charismatického vůdce Fouse terorizovala slušné obyvatele Příbrami. Člověk si není zcela jist, zda může tato stupidní teorie obstát ve světle byť jediné pravdivé skutečnosti.

http://www.youtube.com/watch?v=szzyRPOuCfU

Na videu výše můžeme vidět, jak se celá událost seběhla. Je nepochopitelné, proč Kučera atakoval pouhými pěstmi osobu, která se oháněla vojenským bodákem. Co jiného z této situace mohlo vzniknout než neštěstí? Kamarádi Jana Kučery navíc nebyli schopni poskytnout raněnému první pomoc – Kučera je musel žádat o zatlačování rány, nemluvě o tom, že jim dokonce sám musel nadiktovat číslo záchranné služby!

Některé hlasy hovoří o statečnosti Jana Kučery, jiné zase o mladistvé nerozvážnosti. Svou roli zde jistě sehrál i alkohol a možná i jiné omamné látky. Nejhorší však je, že mladý člověk zaplatil svým životem, který vlastně ani neuměl žít.

Jan Kučera měl patřit mezi skupinu tzv. antifašistických skinheads a svým životním postojem byl v rozporu s naší vizí úlohy člověka na tomto světě – holdoval alkoholu, drogám (video zde) a navíc byl představitelem zvrácené ideologie. To je jedna strana mince. Na straně druhé je nesmírně smutné, přijde-li mladý a zdravý člověk o svůj život, který jistě byl, a pro mnohé (rodinu, přátele apod.) ještě mohl být, zdrojem radosti. Dnešní konzumní společnost staví mladé lidi do nesmírně složité situace, kdy hledají sami sebe – bohužel často na špatném místě. Proti tomu musíme bojovat především zbraněmi ideové osvěty a tím zajistit, aby mladí lidé opravdu věděli, co ve skutečnosti znamená žít.


Tažení proti neonacismu
Tak nějak nazývají Systému poplatní boj proti ideálu, který představujeme. Tento boj vedou, jak si můžeme všimnout, nečistými metodami, postavených na lži a klamání veřejnosti. I tento případ má stejný podtext – učinit ze zastánců naší ideologie v očích společnosti násilníky a vrahy.

Ačkoli policie ve své zprávě zmínila, že vrahem nebyl neonacista nýbrž militarista, média neustále opakují svou vymyšlenou teorii. Celá tato kauza má snad jen připravit ornou půdu pro neustálé zvyšování represí proti politickým odpůrcům Systému. Proč jinak by média lhala?

Celá tato kauza opět ukázala, jakým způsobem bojuje Systém proti svým odpůrcům. To, že zemřel mladý člověk, bylo odsunuto do pozadí. Ze všech stran jsme mohli slyšet, že vraždili „neonacisté“ (patrně myšlen Fous) a jak je nutné se s neonacisty jednou pro vždy vypořádat. Jan Kučera, ačkoli se to na první pohled nezdá, sehrál druhotnou roli a byl „pouze“ spouštěcím mechanismem další systémové kampaně.
!24!

uživatel eliminován | 24. 01. 2008, 00:08:26

vsechno to jsou mrdky zasrany..kdyby zili v te dobe tak chci videt ty srace jak by dneska uznavali tu mrdku hitlera...me se libi jak kazdej zasranec nosi z tech plesek nemeckou orlici nebo hakovej kriz a ani pomalu nevi co to znamena..stupidni zasrany hovada!1192!!1192!

Zlatasek

Zlatasek | 24. 01. 2008, 00:06:32 | více příspěvků | napsat uživateli

ty neonacisty bych pozavírala

uživatel eliminován | 23. 01. 2008, 23:58:48

Brave_new_world : to nad tebou, tvým profilem a tvými výroky spíš !1347!!1350!

uživatel eliminován | 23. 01. 2008, 12:24:53

Takze to IP je OSTRAVA!!!

uživatel eliminován | 23. 01. 2008, 12:07:27

!180! Tak kdo chce tu sekanou?

uživatel eliminován | 23. 01. 2008, 11:30:59

Cradle: Sranda neeee, vis jak, mam rad takovy ty netradicni praktiky !617!

uživatel eliminován | 23. 01. 2008, 11:29:41

Tailor : srandičky joo .. počkééj .. !1350!

uživatel eliminován | 23. 01. 2008, 11:28:42

Cradle: S tim pocitam !1107!

uživatel eliminován | 23. 01. 2008, 11:27:39

ale pokud to je romal a sere se do NS, tak to potom uz fakt nechápu vůbec nic !2!

uživatel eliminován | 23. 01. 2008, 11:27:31

Tailor : co že nejseš we školéé .. tě zbijůů !1350!!1263!

uživatel eliminován | 23. 01. 2008, 11:26:34

Ahoj Wellu !1110!

uživatel eliminován | 23. 01. 2008, 11:24:18

Tailor : ahůůůj !992!

uživatel eliminován | 23. 01. 2008, 11:23:12

Petka: No to stěm nazi cikánama neni zase taková novota. Vzpomínám si že cca 5 let nazpátek kolovala po Praze městská legenda o cikánovi kerej nosil težký boty, maskáče, holou hlavu a bombra s nápismem na zádech "stydím se za svojí rasu". Třeba fakt existuje ale nežije v praze ale příbrami!541!

uživatel eliminován | 23. 01. 2008, 11:21:58

třeba to je kluk z pakistanu:)

uživatel eliminován | 23. 01. 2008, 11:21:07

OMG............

uživatel eliminován | 23. 01. 2008, 11:20:12

Jasnej neonacistickej cikán. !400! V uniformě wehrmachtu. !898! Svět se zbláznil.

uživatel eliminován | 23. 01. 2008, 11:19:33

tohle je ten co ho pobodal !984!
http://imgway.eu/get.php?img=jiri_fous1241

uživatel eliminován | 23. 01. 2008, 11:19:03

to ne, no. Má na sobě blůzu s německou vlajkou a vypadá to na budeswehr. Wehrmacht takovou vlajku logicky neměl. Jsem v KVH, takze tu uniformu mám:) a v tý druhý chodim hrát as:D

uživatel eliminován | 23. 01. 2008, 11:18:12

Cernej NS, to je vrchol !984!

uživatel eliminován | 23. 01. 2008, 11:17:35

2 Topuloza: Jo tak tohle video jsem neviděl, máš pravdu, tohle dává na celou věc úplně jinej pohled, pak ale pochybuju, že to byl cigán, to bych řek, že si antifa vymyslela aby ho zesměšnila...(ale myslím, že to je to poslední o co tu běží) Každopádně ten SHARPák, kterýho tam ubodal asi nebyl zrovna při smyslech. SHARPů tam bylo jak naseto a on se rozhone, že se v uličce, kde je možnej fight jen man2man napadne evidentně nasranýho nácka, kterej je v delíriu z toho že na sobě má uniformu a hraje si na vojáka. No nevím co čekal, ale dobře končej vždy jen pohádky, realita je bohužel jiná...

uživatel eliminován | 23. 01. 2008, 11:16:26

Topuloza: tak na tom videu to tak sice nevypadá, ale když to píšou !1!

uživatel eliminován | 23. 01. 2008, 11:12:33

bojuje proti, tak čemu se diví? !1! Přirozená reakce.

uživatel eliminován | 23. 01. 2008, 11:11:57

Brain:

Citace Pribramskyho deniku :-)

Vražda osmnáctiletého Jana Kučery v Příbrami. Máme video z incidentu
včera 13:24, aktualizováno dnes 8:21
Příbram/ Podařil se nám získat záznam z bezpečnostních kamer z pátečního incidentu, který vyvrcholil vraždou osmnáctiletého Jana Kučery z Příbrami! Tragédii předcházelo hajlování v restauraci Na Chmelnici v Příbrami. Dvacetiletý pachatel, který sem přišel v uniformě Wermachtu, je ve vazbě. Svou oběť několikrát bodl. Mladík následkům zranění v nemocnici v neděli podlehl.

předchozí | 0 | 30 | 60 | 90 | další


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

cigošoběťnáceknějakejafaudělajnázorneonacista

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑