Diskuze a otázky - Co vše nás mění?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 27. 09. 2022, 13:42:18 |

Je zde nemoc, a tak zde jsou léky které nás léčí, z toho je jasné že to, co pijeme a jíme na nás působí a může nám to způsobit nemoc nebo nemoc uzdravit, podobně působí i to, co vidíme a slyšíme i to nám může způsobit nemoc nebo nás to uzdravit. To, co není živé nemůže onemocnět jenom se to může porouchat a musí to čekat na to, že to někdo opraví nebo za nové nahradí.
!905!
Život je složitý proces, do kterého mnohé zasahuje a tyto zásahy mají za následek změny, které jsou dobré nebo zlé, záleží na situaci. Co vše nás mění? Umíme už dobře porozumět povrchním změnám v nás a okolo nás, díky tomu že se specializujeme a máme k dispozici to co nám poskytuje informace a programy, přesto bychom mohli s klidem říci vím jistě to, že nic o času a prostoru nevím.
!905!
Každá informace je navázána na čas a prostor, v jiném času a prostoru nemá žádnou hodnotu, rozmanitost je zde nekonečná a neustále se vše díky situaci mění. Je lepší muž nebo žena? To je špatně položená otázka, na něco je lepší muž a na něco je lepší žena, tak je to zde se vším, vše bylo vytvořeno a nastaveno k nějakému účelu!
!905!
Často o něčem tvrdíme že je to lepší než něco jiného a nechceme pochopit, že se mýlíme! K čemu nám bude vysokoškolský titul, když neseženeme zaměstnání, kde budeme moci uplatnit naše veliké vzdělání které jsme obtížně získali. Hodnota všeho je o situaci, situace určuje u všeho skutečnou hodnotu, proto je zde často snaha zajistit to, aby nemohla situace u něčeho změnit hodnotu.
!905!
Uložili jsme mnohé hodnoty tak aby zde nedocházelo ke znehodnocení, jenže následkem je to, že se pohyb u mnohého zpomalil nebo zastavil, vše zde jsou příčiny a jejich následky, lidem se daří dlouho dobře a následkem je degenerace a přelidnění to vede k; inflaci, válce, krizi, pandemii atd. psychopati nemají rádi lidi, a tak jsou k lidem zlí, kde je zakopaný pes?
!905!
Problémem je to že jsme dosud lidi evolučně nenahradili za umělou inteligenci a autonomní roboty, nejsou na světě nikde už lidi, tak zde logicky nejsou s lidmi žádné problémy. Pochopte to, že civilizace je o nahrazování živého za mrtvé, vše, co je živé s tím jsou jenom samé problémy, protože to, co je živé se neustále mění, a tak jistota zde není! Proto tak miluje plyšové hračky, protože s nimi nejsou problémy!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 49 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑