Diskuze a otázky - co mate radi za jidlo
úvodní strana | aktualizovat | dolů
V diskuzi je 41 příspěvků a shlédlo ji 780 uživatelů .
ciarakaulitz | 18. 07. 2010, 17:24:48 | více příspěvků | napsat uživateli
Takové na jaké mám zrovna chuť!1134!
marketka92 | 18. 07. 2010, 17:00:27 | více příspěvků | napsat uživateli
řízek s kašu....!1107!!785!!1412!
uživatel eliminován | 18. 07. 2010, 16:54:35
Zapečené brambory se smetanou a sýrem.
Tzv, Čína.!1420!
Jo guláš já nevím fakt toho je dost...!12!
uživatel eliminován | 18. 07. 2010, 15:36:29
> nejOPTIMALNEJSI
tak to není zas takový problém..z potkana se víc najíš..ale asi zřejmě bude mít tuhé maso..no každopádně už to není co to bývalo..kde jsou ty časy kdy mi myši běhaly o bytě a oběd byl hned...teď pro ně musím chodit ven!915!
uživatel eliminován | 18. 07. 2010, 15:33:27
> lena4.5
no tak samozřejmě krysy jsou primárně určeny pro hromadné stravovaní a pro domáci jsou vhodnější myši !785! problém s krysama je, že už jich moc není a brzy je nahradí potkani !785!
uživatel eliminován | 18. 07. 2010, 15:31:00
kravičky, prasátka, kuřátka, jeleny, kachničky, králíčky, jehňátka a tak !331!
uživatel eliminován | 18. 07. 2010, 15:26:57
> nejOPTIMALNEJSI
já do mekáče nechodím...nemám na krysburgry penízky..ale on je stejně domácí myšburgr lepší!331!
uživatel eliminován | 18. 07. 2010, 15:24:20
> lena4.5
no já už léta říkám, že nic se nevyrouvná šťavnatému "Krysburgru" od "mekáče" !785!
uživatel eliminován | 18. 07. 2010, 15:19:31
> nejOPTIMALNEJSI
králíky najím,takže strach z čičinky mít nemusím..ale to je fajné..snad mu aspoň vydloubnou očička bo jinak bych si to asi nekoupila,kdyby se na mě ještě z toho chlaďáku koukal..!811! joo paštiku mám ráda...a taková dobře rozmačkaná krysa taky není k zahození,nemyslíš?!984!
uživatel eliminován | 18. 07. 2010, 15:15:32
> lena4.5
No to se dělá proto, aby ten kdo ho kupuje měl "jistotu", že nekupuje čičinku !785! Ona stažená kočka se od staženého králíka pokud jsou bez hlavy prý příliš neliší !785!
Krom toho měla jsi někdy k jídlu třeba paštiku? Kamarád co se učil na řezníka, dělal v masokombinátu a popisoval mě jak to ráno všecho (krysy, potkani, atd..) začne pištět, knučet,.. když se zapnou ty stroje na maso (skače, drtiče...) a ta havěť nestíhá utéct...Myslím, že v porovnání s krysou je veverka delikatesou !785! A co teprve takový bobr !785!
uživatel eliminován | 18. 07. 2010, 15:10:24
> nejOPTIMALNEJSI
nevím..nikdy jsem v řeznictví králíka neviděla!984!
uživatel eliminován | 18. 07. 2010, 15:08:01
Mekáč & KFC a Pizzu samozdřejmě.. !1073!!1323!
Nezdraví, ale dobrý!! !811!!811!!1233!
uživatel eliminován | 18. 07. 2010, 15:07:52
> lena4.5
samozřejmě tomu se říká pokud se nepletu "národní kuchyně". a to jíš je spíš dáno výchovou než výživovou hodnotou a nějakou nutností.
PS: víš, proč se musí králík v řeznictví prodávat vždy s hlavou? !785! !785!
uživatel eliminován | 18. 07. 2010, 15:05:05
> nejOPTIMALNEJSI
veverky,chrousti,bobři,slimáci a ták?..mmm..pán je labužník!331!!984!
SiMoNkA_05 | 18. 07. 2010, 14:52:37 | více příspěvků | napsat uživateli
ted kdyz sem tehotna tak jim vsechno
_Eagle_Eye_ | 18. 07. 2010, 14:45:50 | více příspěvků | napsat uživateli
hocico mne je to jedno !60!
Emily111 | 18. 07. 2010, 14:07:00 | příspěvky uživatele | napsat uživateli
!5!!5!!5!
reagovat
V anketě hlasovalo celkem 15 uživatelů